moOdy

8:47 AM

dari hari isnin, umie start rempit sambil dok melayan lagu avril lavigne {sejak bila pulak umie pandai melayan lagu2 punk nie?} hakhakhak.. ontheway, g singgah amek hidayah dulu, bwk dia bersama2 merempit {teringat pd kenangan bersama2 syah, oh!! windu bangat nieh!!!}

opis punya cite pulak, training room booking tiba2 menyengalkan palak hotak. masing2 berebutkan tempat & masing2 memandai buat arrangement sendiri sedangkan semua arrangement mesti melalui umie dulu. sape xmarah? ini boleh mendatangkan marah. dari training room 2, g ubah ke training room 1, lewat petang semalam ubah balik pd training room 2! wah!! berapi muka umie...


jdi, direct minggu ni mmg terus terusan merempit. dua hari lepas, waktu tengah rajin kat dapur memasak, terdgr berita dari buletin utama [penunggang motosikal jatuh dari motor disambar 3 biji kereta, anggota badan berkecai sehinggakan anggota polis terpaksa mengutip cebisan daging] tiba2 hati umie sebak. Umie kene kuatkan semangat utk bwk motor secara berhemah agar tidak terjadi apa. Ajal maut mmg kita xdpt nak duga, tpi terbayang seandai apa2 terjadi, tentu anak2 manja umie ternanti2 umie di rumah sedangkan durang tak tahu apa yg terjadi pd umie durang huhu...

tpi Alhamdulillah, harini mood umie kembali tenang. sambil menikmati secawan kopi blended, umie perhatikan sekawan burung2 berkicau diluar opis. Ahh!! tenang sungguh hati umie... =) tdi, syah pulak bgi msg yg dia dpt ofFer... Alhamdulillah... dh lar area glenmarie pulak tu... wah! teruja umie dgr, almaklumlah, dekat dengan subang jaya yeeehaaa!!! Syah.. congratulations! datin bila lagi nak join? huhu...


P/S=> terpaksa ubah gelaran diri & cara tulisan sejak balqis dh pandai membaca blog ini. hai anak umie... umie rela merubah apa jugak tuk anak2 umie yg terchenta =)

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...