dari hari isnin, umie start rempit sambil dok melayan lagu avril lavigne {sejak bila pulak umie pandai melayan lagu2 punk nie?} hakhakhak....

moOdy

0 Comments
dari hari isnin, umie start rempit sambil dok melayan lagu avril lavigne {sejak bila pulak umie pandai melayan lagu2 punk nie?} hakhakhak.. ontheway, g singgah amek hidayah dulu, bwk dia bersama2 merempit {teringat pd kenangan bersama2 syah, oh!! windu bangat nieh!!!}

opis punya cite pulak, training room booking tiba2 menyengalkan palak hotak. masing2 berebutkan tempat & masing2 memandai buat arrangement sendiri sedangkan semua arrangement mesti melalui umie dulu. sape xmarah? ini boleh mendatangkan marah. dari training room 2, g ubah ke training room 1, lewat petang semalam ubah balik pd training room 2! wah!! berapi muka umie...


jdi, direct minggu ni mmg terus terusan merempit. dua hari lepas, waktu tengah rajin kat dapur memasak, terdgr berita dari buletin utama [penunggang motosikal jatuh dari motor disambar 3 biji kereta, anggota badan berkecai sehinggakan anggota polis terpaksa mengutip cebisan daging] tiba2 hati umie sebak. Umie kene kuatkan semangat utk bwk motor secara berhemah agar tidak terjadi apa. Ajal maut mmg kita xdpt nak duga, tpi terbayang seandai apa2 terjadi, tentu anak2 manja umie ternanti2 umie di rumah sedangkan durang tak tahu apa yg terjadi pd umie durang huhu...

tpi Alhamdulillah, harini mood umie kembali tenang. sambil menikmati secawan kopi blended, umie perhatikan sekawan burung2 berkicau diluar opis. Ahh!! tenang sungguh hati umie... =) tdi, syah pulak bgi msg yg dia dpt ofFer... Alhamdulillah... dh lar area glenmarie pulak tu... wah! teruja umie dgr, almaklumlah, dekat dengan subang jaya yeeehaaa!!! Syah.. congratulations! datin bila lagi nak join? huhu...


P/S=> terpaksa ubah gelaran diri & cara tulisan sejak balqis dh pandai membaca blog ini. hai anak umie... umie rela merubah apa jugak tuk anak2 umie yg terchenta =)


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...