hadEh!!!!! part 2

11:13 AM

balek umah semlm, baru lah dpt taw cite sebenaQnya. Balqis rupanya dpt menyelinap lari dri traNsit. Dia mmG dOk kat transit tu, cOz dia demam & x g sekolah. agaknya bOring & xdpt sesuaikN dRi dGn persekitarN baRu, jdi dia pack2 barang dia & menyelinap keluar dri nursery tu & menuju kesekolah SEORANG DRI. AsbEn koL suwuh bgtaw kat nuRsery yg dia nak g amEk balQis pkl 3, sO aku koL r msa tu pkL 2 setgh cmtu. Xsmpi sepLOh minit, cikgu dRi nuRsery tu koL aku baLek tny dh amEk anak blOM?!! dpt bygkN x cmNe aku tymE tu?! stReSs thP
dinasOur tuuuu!!!! asbEn pLak dLm pKL 3, kOL complaiNt cmNe durnG xsEdR yG
balQis tiada dLm jaGaan? durnG g cRi kat sekOlah 2kaLi pN, xjmpa gak balQis.
kbTLn, tymE tu rehat. sO ntaH cmNe abiE perasN balQis dOk berJln peganG tGn dGn
sara. cpt2 abie pggiL balQis. dGn lelehaN aiR mata & dLm keadaaN lemaH,
balQis suruh abiE tgGu smNtaRa g dpTkn beG sekOlah {rupanya, semua beg dia usung
g seKLh, dGn berselipaR, dGn muka meRah & dGn keadaaN yG lemah snGt}
tertny2 gak la, cmNe keseLamtN nuRseRy
berkenaaN. sib baEk anak aku tadE papE, kalo TERJDI papE, cmNe dia nak expLain
kat aku??!!! aku pk yG buruK jeRk, cOz yG baEk mmG lambt dtG!!!! alangkn dpn
rumah pN blEh ilang, inikn berjln kaki seOranG dRi g taska. Ya Rabbi!!! aku amat
bRhaRap aGar nuRsery @ transit bRkenaaN dpt wat ikHtiBar & jGn take it 4
gRanted.. aku pHm gak, buKn senanG nak jga budak2. Terutama anak aku yG adE jeRk
pLan dLm kepala dia huhu... pintu paGar @ griLL tu, bukN ke baGus kaLo dikOnci?
ini tidk, dibiaRkn menGanGa... hMmm... tatawLa nak ckp pE dh..

TPI, aftEr all oF thEse... aRiniEh aku sampEi opis awai woOr.. pKl 7:15 da sampEi balQis aku letakKn sama nuRseRy dGn batRisyia. 4suRe dia xBleh escapE cOz nak g sekOlah kenE naEk van...

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...