aRini mmg kalang kabut aku dibuatnya (ermh! pRnah ke aku xkalang kabut?) lalalala asbEn ajak EL ariNi, kOnOn nak g bwk balQis g hospitaL cO...

hadEh!!!!! part 1

2 Comments
aRini mmg kalang kabut aku dibuatnya (ermh! pRnah ke aku xkalang kabut?) lalalala
asbEn ajak EL ariNi, kOnOn nak g bwk balQis g hospitaL cOz demam xkebah2 gak huhu... tpi aku xde backup aRini... so nak tanak g jugk r keje. Ingt dia xkeje. Bila dia ckp g gak kije, mcm owg giLe r aku dRive. sampai kat kafa balQis dh dekat pKL 7pGi. Kat tadika batrisyia pkL 7:15. adoiH3.... JEM cm tuTTTT!!!! sampai kat opis pKL 8 lebih hadEh!!!!!!!!!!

AbiE koL jap tdik. Dia oFf halfday. Yelah, anak kesyGn demam kan... aku koL tRansit, nak bGtaw yG abiE akn dtG amek... tiba2 duranG koL aku baLek tny, balQis da bLek ka? dia xdE kat area tRansit ImaginE cmNe prSaaN aku timE tu!!! &!#$%+=*()_+~`
xlama kemudiaN, abiE pLak msG suwuH koL apE lGi, cOmpLaint r!!! Pening btOL kapLak aku aRini!!! cmNe la budak bLeh tRLepas dRi jaGaaN? hadOih!!! 4suRe, baLek jap lGi meSti mEetinG pNjanG huhu...
baRu jeRk koL stephanie. dpt taw yG dia hOspitalized cOz kndunGn luar rahim tpi komplikasi lebih teruk bila sumething is burst inside her & sebelah ovari terpksa dibuang, mcm aku gak. hmm.... ikutkan mmg nak g melawat, tpi, kalo time sekolah mmg aku stuck dgn jadual la cOz ptg nak kene g amek budak2 tu. Kata stephanie, xpayah la g tgk. dia cuak aku kOL kat opis, sO dia msg aku suwuh aku koL dia. ptt la lateLy asyk mmpikan dia jeRk. diharp stephanie cpt sembuh & back to normal. pape yG terjadi ada kebaikn, ambil jgk pape yg terjdi sebgi cabarn menembuh dugaan khidupn! chaiyOk2 stephanie!


You may also like

2 comments:

Sally said...

tu la...pasal transit ni..diorang patut kunci pintu pagar tu, so x ada la yang terlepas keluar..budak2 ni bukan boleh dijangka apa yang diorang will do.

NuR Pu3 said...

taw xpE... feninG woOr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...