hadEh!!!!! part 1

10:04 AM

aRini mmg kalang kabut aku dibuatnya (ermh! pRnah ke aku xkalang kabut?) lalalala

asbEn ajak EL ariNi, kOnOn nak g bwk balQis g hospitaL cOz demam xkebah2 gak huhu... tpi aku xde backup aRini... so nak tanak g jugk r keje. Ingt dia xkeje. Bila dia ckp g gak kije, mcm owg giLe r aku dRive. sampai kat kafa balQis dh dekat pKL 7pGi. Kat tadika batrisyia pkL 7:15. adoiH3.... JEM cm tuTTTT!!!! sampai kat opis pKL 8 lebih hadEh!!!!!!!!!!

AbiE koL jap tdik. Dia oFf halfday. Yelah, anak kesyGn demam kan... aku koL tRansit, nak bGtaw yG abiE akn dtG amek... tiba2 duranG koL aku baLek tny, balQis da bLek ka? dia xdE kat area tRansit ImaginE cmNe prSaaN aku timE tu!!! &!#$%+=*()_+~`
xlama kemudiaN, abiE pLak msG suwuH koL apE lGi, cOmpLaint r!!! Pening btOL kapLak aku aRini!!! cmNe la budak bLeh tRLepas dRi jaGaaN? hadOih!!! 4suRe, baLek jap lGi meSti mEetinG pNjanG huhu...
baRu jeRk koL stephanie. dpt taw yG dia hOspitalized cOz kndunGn luar rahim tpi komplikasi lebih teruk bila sumething is burst inside her & sebelah ovari terpksa dibuang, mcm aku gak. hmm.... ikutkan mmg nak g melawat, tpi, kalo time sekolah mmg aku stuck dgn jadual la cOz ptg nak kene g amek budak2 tu. Kata stephanie, xpayah la g tgk. dia cuak aku kOL kat opis, sO dia msg aku suwuh aku koL dia. ptt la lateLy asyk mmpikan dia jeRk. diharp stephanie cpt sembuh & back to normal. pape yG terjadi ada kebaikn, ambil jgk pape yg terjdi sebgi cabarn menembuh dugaan khidupn! chaiyOk2 stephanie!

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. tu la...pasal transit ni..diorang patut kunci pintu pagar tu, so x ada la yang terlepas keluar..budak2 ni bukan boleh dijangka apa yang diorang will do.

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...