tGh sedaP2 melayN peRasaaN, terkujut aLa2 teRuja haku dpt taw yG paGe haku kEna taG!!! aiyaKK! sapE lagi kaLo buKn daTin saLLy kuanG3... mE...

sekaLi aku kNa taG!!!

2 Comments
tGh sedaP2 melayN peRasaaN, terkujut aLa2 teRuja haku dpt taw yG paGe haku kEna taG!!! aiyaKK! sapE lagi kaLo buKn daTin saLLy kuanG3... mEh haku stOry sama daTin cOz kita kN dipsahKn dGn laUt jLn raya

1. Apa yang anda sering buat akhir-akhir ini diawal pagi?
Wat apE lGi, wat b'fast tuk anak daRa kita r datin
2. Apa yang membuatkan anda tersenyum/mahupun mencebik tentang teman skerja anda?
Ni baB palinG beZ sekaLi nk sHaRe nGn koRang... abg OperatoR kat opis aku tu, durang berdua org OKU. Paling bez wat abg maN, cOz ada certaiN2 time, dia akN tidO ngEe... biLa aku teGur dia xnGaku pdHaL dia da mCm mEnaRa conDong.. kuang3..



3. Perkara yang memalukan anda dalam tempoh terdekat yang telah anda alami?
pRkaRa pLinG maLu eK? asyiK tuRkunTut jaRk semggU dua ni... pEhaL ek? nak kuRus kOt.. hakhakhak


4. Apa yang membuatkan anda ingin termuntah?
BiLa aku kata aku nak kuRus sbB asyK teRkunTut hadOih!!!

5. Harapan anda dengan suasana persekitaran anda sekarang? (rumah/pejabat/ruang di mana anda berada sekarang)?
dpt jdi suPeRwOman, lEy settLe semua mNde dLm satu mSa.. amacM? gempak x?


6. Impian anda pada bulan February ini?7. Kerja/task anda yang belum settle pada bulan January lalu?.
naMpaKnyE da seTtLe da yG buLan jaN nyEh.. Tuk bLn fEb, msH dLm peRancanGn.. jOm datIn, bwk bdk2 tu g tGk upin & ipin


You may also like

2 comments:

Sally said...

terkontut a.k.a buang angin2 yang dh digest ya..kih kih isshh.

NuR Pu3 said...

hakHakHak... >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...