sekaLi aku kNa taG!!!

10:00 PM

tGh sedaP2 melayN peRasaaN, terkujut aLa2 teRuja haku dpt taw yG paGe haku kEna taG!!! aiyaKK! sapE lagi kaLo buKn daTin saLLy kuanG3... mEh haku stOry sama daTin cOz kita kN dipsahKn dGn laUt jLn raya


1. Apa yang anda sering buat akhir-akhir ini diawal pagi?
Wat apE lGi, wat b'fast tuk anak daRa kita r datin
2. Apa yang membuatkan anda tersenyum/mahupun mencebik tentang teman skerja anda?
Ni baB palinG beZ sekaLi nk sHaRe nGn koRang... abg OperatoR kat opis aku tu, durang berdua org OKU. Paling bez wat abg maN, cOz ada certaiN2 time, dia akN tidO ngEe... biLa aku teGur dia xnGaku pdHaL dia da mCm mEnaRa conDong.. kuang3..



3. Perkara yang memalukan anda dalam tempoh terdekat yang telah anda alami?
pRkaRa pLinG maLu eK? asyiK tuRkunTut jaRk semggU dua ni... pEhaL ek? nak kuRus kOt.. hakhakhak


4. Apa yang membuatkan anda ingin termuntah?
BiLa aku kata aku nak kuRus sbB asyK teRkunTut hadOih!!!

5. Harapan anda dengan suasana persekitaran anda sekarang? (rumah/pejabat/ruang di mana anda berada sekarang)?
dpt jdi suPeRwOman, lEy settLe semua mNde dLm satu mSa.. amacM? gempak x?


6. Impian anda pada bulan February ini?7. Kerja/task anda yang belum settle pada bulan January lalu?.
naMpaKnyE da seTtLe da yG buLan jaN nyEh.. Tuk bLn fEb, msH dLm peRancanGn.. jOm datIn, bwk bdk2 tu g tGk upin & ipin

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الغاية لا تُبرر الوسيلة “al-ghayah la tubariru al-wasilah” (Matlamat Tidak Meng...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...