aLkisah

9:50 PM

hari ni, terus teRang aku ckp, aku FENAT keLakO dGn telinGkah laku balQis & beZ pRenDnyEh, saRa. aLkisaHnya, datiN koL habaQ kata saRah koL dia kata balQis nanGeh2 nak baLek umah... aku seGera koL sarah {jGn jeLez, dak saRah adE hp tawww} dGr2 sibalQis dOk nanGes teResak2. adEh! cmNe niEh? aty da xtNteRam dah.. pjuk2 punya pjuk, last2 dia da teNanG. Lega rSa... taw2 pkL 1 lebiy (timE bdk2 tu masuk skLah), datiN koL sekLi laGi. 'anis, balQis nanGes lgi. kata saRah, dia nak balEk' adesh!!!! tnp pk papE, aku seGera g skOlah.

tGk dak2 tuEh, masing2 muka 'selenGe'. huhuhu... pE laGi, aku usunG dua2 g ABB. sinGgh kat petRonas, beli icE crEam & bergegas ke opis. bRbeLak muka aku kehuLu hiLir. Dlm keta, aku da staRt sLow2 bancuH dak2 tuEh. KenE r pakEi ayat canTek ckit kN, kalo x, adE gak yG banjiR dLm keta huHu...

kat opiS, bGi sOwang satu icE cReam, durang dOk makN diam2 kat loBby. xsmpai 10minit, kedenGaran bunyik cM 'tikus berlaRi'. Adeh! aiyak!! yG ketaRa balQis la, cOz sarah tu cinoEt jeRk punG

pk pny pk, last optiOn, letak duranG kat surau. tpi aty ttp xsenanG nak wat kJe huhu.. xsmpei 10 minit, saRah kOl aku, ckp yG dia nak baLek. suaRa dia da staRt bRgeTar, balQis contRol ayu. aku pujuk pn x mkN da, aku msG datiN. nTah apE yG datin dOk pujuK pn aku tataw. Aku tny dia, tGgu kejap jeRk. SaraH ckp, dia actuaLly lapO kuanG3 sib baEk ada sandwitch 4 keping & roti 2 keping {licin!!} lapO rupany duranG niEh...

xlama pas tu, beruLang aLek staFf yG mai tuk sOlat. aku xbrapa risau snGt cOz sekuranG2nya ada gaK yg toLonG jenGokkN. Rasa nak menunGgu pkl 5:30 punyaLah lama hEhE.. tup2 oFfmatE bGtaw anak aku cRi. aku g jGok. Kata balQis 'umiE, akak nak yak!' usunG la dua2 tu g tOilet. dh seleSai, aku bGi keRtas & pEn tuk duranG melukis menulis ataw pE gak supya duRnG x boRing. xlama tu, saRah kOL.

'ye SaRah, tunggu kejap ye? kejap jErk lagi'
'tak, saraH nak bErak' geRk! huaGh3...


>>aLkisaHnya anak daRezku<<


You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. Memang nak kena betul Si Bonia siam tu..berlakon jer tu sakit perut..hampes btull..

    ReplyDelete
  2. sabO kak.. sabO.. niE ranjEr hat niE pOng samE gak... bLeh dpT anuGeRah noBeL niEh =P

    ReplyDelete
  3. lor... bwk askar g opis ker? Seb baik askar komando yg sorg lg tak der..

    ReplyDelete
  4. taW xpE... kaLo x, huRu haRa r ABB =P

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...