haRi peRtama dicuti tiGa hari (seasOn i)

5:38 PM

aku layan citE taxi mlm tadi.. pgi tdi, ape lagi, pnylah liat nak bgn.. mengelisai payah nak bgn hehe..

mak ayah plak, g visit nora kat melaka... almaklumlah, kerinduan pd najmi.. mmg ikutkn aku ngikut jerk.. tpi hadoih!! ade org tu ade game le plak petang ni.. huhu... sabo jerk taw!! kata mak plak, durang balek ari. almaklumlah, ayah kan xbleh nak tgglkan tanaman fertigasi Di Seri Pristana hehehe...

alkisahnya harini, dok jelah kat umah. tpi ade gak aktiviti... pgi2 da ajak ranjer2 g pasar subang.. haaaa... aktiviti dipgi ari hahaha.. nasi lemak sorang satu, semntara aku & abie plak nasi kerabu lauk daging msak itam, perGh!! manteP g2.. lalalala... xlupa, butter scotch 2, & vanilla iced blended dua... wuiihh!! teranGkat abeh!!

pas mkn, abie dOk bz godek2 keta dia, semntara budak2 ni dok bleke buku dpn tv, aku plak bz ngemas dlm bilik sambil on kn sinar.fm smpene berlangsungnya 30 carta lagu2 lama, wah3.. beh tuuuu...

ari pn da ptg.... aktiviti???? dOk umah diam2 sudah kuikuikui

tpu... tpu... tpu... mLmny aku merayap kuanG3.. abie ngajak mam kat luar ngeh3... ikutkn aku nak g psr mlm jerk, tpi ntah cmner last minit aku ngajak g makn jerk kat luar nun weLL3.. aku kan selalu last minitpLan eyaH3...


kat tempat ni r kitowang menjamu selera



smpat brgambO tueh.. nGeE



teka la, chicken chop tu sape punyaaa... huaGh3...

tuLah alkisahny kitowanG seHari niEh.. sO 2 mOre days togO

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...