Saturday, February 07, 2009

haRi peRtama dicuti tiGa hari (seasOn i)

aku layan citE taxi mlm tadi.. pgi tdi, ape lagi, pnylah liat nak bgn.. mengelisai payah nak bgn hehe..

mak ayah plak, g visit nora kat melaka... almaklumlah, kerinduan pd najmi.. mmg ikutkn aku ngikut jerk.. tpi hadoih!! ade org tu ade game le plak petang ni.. huhu... sabo jerk taw!! kata mak plak, durang balek ari. almaklumlah, ayah kan xbleh nak tgglkan tanaman fertigasi Di Seri Pristana hehehe...

alkisahnya harini, dok jelah kat umah. tpi ade gak aktiviti... pgi2 da ajak ranjer2 g pasar subang.. haaaa... aktiviti dipgi ari hahaha.. nasi lemak sorang satu, semntara aku & abie plak nasi kerabu lauk daging msak itam, perGh!! manteP g2.. lalalala... xlupa, butter scotch 2, & vanilla iced blended dua... wuiihh!! teranGkat abeh!!

pas mkn, abie dOk bz godek2 keta dia, semntara budak2 ni dok bleke buku dpn tv, aku plak bz ngemas dlm bilik sambil on kn sinar.fm smpene berlangsungnya 30 carta lagu2 lama, wah3.. beh tuuuu...

ari pn da ptg.... aktiviti???? dOk umah diam2 sudah kuikuikui

tpu... tpu... tpu... mLmny aku merayap kuanG3.. abie ngajak mam kat luar ngeh3... ikutkn aku nak g psr mlm jerk, tpi ntah cmner last minit aku ngajak g makn jerk kat luar nun weLL3.. aku kan selalu last minitpLan eyaH3...


kat tempat ni r kitowang menjamu selera



smpat brgambO tueh.. nGeE



teka la, chicken chop tu sape punyaaa... huaGh3...

tuLah alkisahny kitowanG seHari niEh.. sO 2 mOre days togO

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...