Saturday, February 28, 2009

Upin Ipin

oyeah3...
akhirnya, plan tuk bulan feb ni tercapai jua kui3...
harini, g bwk budak2 tu g tgk 'Geng The Movie Pengembaraan Bermula'. Wah! xrugi g tgk. Serius ckp.

Seronok btol kakak & adik.
yg lawaknya, kebetulan ada plak maskot upin & ipin. ingt nak bergambar la, g tangkap kedua2 maskot tu, siadik & akak punyalah lari takut kuang3... bila tnya, adik & kakak jwb, durang nak upin & ipin yg kecik, tanak yg besar gabak g2...

Dlm panggung wayang, adik & kakak nampak sedikit cuak. takut jgk la kan durang wat perangai tanak dok diam. belikan sorang satu popcorn & air strawberry. Air kosong tidak dilupa =P

"umie, apa bising sgt ni umie, durang ni pekak2 ke?" terkezut umie bila adik
bersuara cm tu, masa tu tyme iklan tueh...


"umie, ape lambat sgt ni? jom la balik"
gulp! iklan kan dekat seploh minit gak kan? adik dh komplain mcm2 dh ni.. hehe..


"umie, suwuh org tu kalih 611, asyik
iklan je" Ya Rabbi... adik ingt astro ape? huhu..





>>

Inilah maskot yg menakutkan kakak & adik hehehe...

<<


/>




>>

tgk cara kakak bergaya, mcm disuruh2 plak kan? hehe..

<<






>>

ni durang bergambar kat kawasan 'The Curve'

<<






>>

oLo lolo... cian nye adik {umie bgi alasan konon2 mender tu xberfungsi, but actually tataw la mender berfungsi ataw tidak, kuang3}

<<


apa2 pun, durang mmg enjoy. Siap ajak g tgk lgi pulak mlm tu... adeh!

jdi, utk bulan march, plan tuk g Pahang, g tgk tmpat siherol kat temerloh sambil2 g coci mata, amcm? jdi ataw tidak? hentahla huhu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...