Adiah bday

3:21 PM


Anak dara manja umie ni dah nak masuk 6thn besok. Tataw nak adiahkn apa tuk dia. Hengat diati nak belikan hamster tok dia huhu... tpi worth it ka? kucin nnti, payah plak nak menjaga huhu.... aduyaiii.. fening okey?

Sengaja umie nak beli kan mende2 gini kat dia & kakak (almaklumlah, my princess dua org wokey? so kene lh beli sorang satu...) supaya durng jdi lebh bertanggungjwb. Nak bagi kucin, kang dipicit2nya plak. Tambah durang ni suka cium2. Siadik plak, abeh semua anak patung dia wat cm baby... aduyaiii!!! anak umie ni...










Yg pasti yg cm hat lipas tu, totally REJECT OK???!! huhu... ngeri umie!!! aww!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...