Sunday, October 18, 2009

Open d hOuse

Ni open house uma mak ayah kat saujana utama... so sorry pd yg lelain coz xngajak due to some difficulties huhu.. xpe3... umie jnji next year umie akn pggil as planning nak wat kat uma sendiri plak weng!!!

mmg xnyempat nak ngambek gamba byk cOz xcukup tangan seyh!! huhu.. pape pun.. semua okies & berjalan ngan lancar & good..

ni antara gambar2 yg sempat di'snap'.. menu mak cam biasa r, mmg vogue d vas.. =P
~ mee kari
~ nasi (tempoyak ngan petai, sup sayur ngan ayam, ikan masin, ayam goreng, ulam2 [penting ni!!] & xtinggal bubur durian ngan kacang ijo.. pergH! trangkat abes okey?


ececeh! nora konon2 namo amek gambo r tu... skali sempat plek nyeling2 >_<




video


Mlm plak, jiran tetngga kawasan umah mak ayah ade wat open house gak laie huhu.... perot umie msa tu dah nek sebu okeh?! nora da ngamok seyh ahOk! kambing panggang dua ekoq wooo!! sedap kowt tapi umie mmg xdapek nak sumbat dah.. uhuuu... okies, mercun yg lawo tu sumbangan ayah (cm biasa r, ayah mmg vogue dgn mercun2 nya ngeee) & gambo last tu aksi2 cun nora n d geng >_<

3 comments:

♥Azie♥ said...

huhuhu xpanggil pong...merajuk la...

bintangku said...

Daku gemuks gemuks pun, maintain cun okeh! Still leh pakei suar jeans okeh... ha ha ha

NuR Pu3 said...

aiyOk azie... pLan last minit!! pggil pun jiran2 uma mak ayah jak huhu.. maapppp seyh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...