Open d hOuse

7:18 PM

Ni open house uma mak ayah kat saujana utama... so sorry pd yg lelain coz xngajak due to some difficulties huhu.. xpe3... umie jnji next year umie akn pggil as planning nak wat kat uma sendiri plak weng!!!

mmg xnyempat nak ngambek gamba byk cOz xcukup tangan seyh!! huhu.. pape pun.. semua okies & berjalan ngan lancar & good..

ni antara gambar2 yg sempat di'snap'.. menu mak cam biasa r, mmg vogue d vas.. =P
~ mee kari
~ nasi (tempoyak ngan petai, sup sayur ngan ayam, ikan masin, ayam goreng, ulam2 [penting ni!!] & xtinggal bubur durian ngan kacang ijo.. pergH! trangkat abes okey?


ececeh! nora konon2 namo amek gambo r tu... skali sempat plek nyeling2 >_<







Mlm plak, jiran tetngga kawasan umah mak ayah ade wat open house gak laie huhu.... perot umie msa tu dah nek sebu okeh?! nora da ngamok seyh ahOk! kambing panggang dua ekoq wooo!! sedap kowt tapi umie mmg xdapek nak sumbat dah.. uhuuu... okies, mercun yg lawo tu sumbangan ayah (cm biasa r, ayah mmg vogue dgn mercun2 nya ngeee) & gambo last tu aksi2 cun nora n d geng >_<

You Might Also Like

3 cutie berceloteh

  1. Daku gemuks gemuks pun, maintain cun okeh! Still leh pakei suar jeans okeh... ha ha ha

    ReplyDelete
  2. aiyOk azie... pLan last minit!! pggil pun jiran2 uma mak ayah jak huhu.. maapppp seyh!!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...