In 5 years time

12:45 AM

Ntah npe tiba2 je umie ngerpikir, 'what i REALLY want @ where am i after 5 years from now'. Hmm.. soklan yg boley mengundang garu ketiak nieh.. Umie bukn lh sekadar nak berangan2 kosong, tpi yelah, sapa xnak idop senang tol x? Mmg umie akui yg wang ringgit buley je kita cari. Kasih sayang, kebahagiaan, cinta adalah tunggak hakiki. But now, umie kene move on. Kasih sayang, kebahagiaan & cinta dh pun umie temui. Kini mie perlu SERIUS mengejar pe jugak yg umie maw. Hmm... bukak business?? Business pe? Tukang tilik (wakaka!! buley cye ke?) Pe yg umie fandei eayh?? Fire owg fandei r... xkan asyk nk fire je huhu.. tu kn ke keje atomen? (taw r umie cip tomen, tpi bgi kat owg len r plak huhu..) erm.. pe eayh? Kata supervisor kesygn umie, umie ni pandai ckp & kalu silap2 owg bley cye je pe jugak yg umie jual... tpi.. umie nak juai pe?? ahok!! apa2 pun yg bakal umie wat, umie akn kaji selidik dlu... umie xkan nak men toink2 buta je. setakat MLM, mmg da bnyk umie wat huhu.. mgkin kali ni umie perlu wat serius okey gtu?

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. pape bisnes pun nak bukak... jgn lupakan daku... nak buat thn dpn pun lg orait, I tgh "free".

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..