Lepaskanlah

12:06 PM

Saat rintik2 hujan ini menjengah diluar sana, aku menghela satu keluhan biarpn aku sndiri tidak mengetahui utk apa ia dikeluarkan. Ruang otak pantas berlegar kesatu sudut kenangan yg cuba aku padamkn biarpn sememangnya aku masih mengharapkn itu. Kecintaan apakah ini bila terus terusan menyayangi tanpa jemu sedangkan buta2 dia bersama yg lain? ArGh!!! Dlu mgkin seketika aku tangisi kesemuanya, bodoh2 aku ratapi. Tpi masa berlalu pantas mengajar aku. Biarpn pertanyaan khabar masih menjengah, aku akui kemesraan dulu hilang entah kemana. Terus terang aku jijik! Jijik dgn kepura puraan! Sumpah seranah berguni2 membuatkan aku lebih agresif & depressed. Utk apa semua itu?! Aku berhak bahagia!! Aku berhak!! Lalu perlahan2 aku mengundurkan jejak ku dri hidupnya. Biarpn pertolngn yg aku berikn tidak sehebt dlu, tpi aku dpt rsakn hatiku tidak lagi kearah itu.



Sejuta kemaafan aku pinta kerana pintu hatiku terttup buatmu. Tidak perlu lagi kita lakonkan lakonan yg menyakiti hati masing2. Hidup ini terlalu indah utk aku mengenang apa yg telah kau lakukan. Life goes on & so do I... Kau kini mmg dlm hilangn arah yg teramat tpi aku tidak mmpu berada dismpingmu. Xmgkin... kerana aku tidak spt dulu. Segala kecintaanku pudar. Inilh yg kau mahukn sejak bersama dgnnya. Dan kini kau bakal milikinya. Segala kenangan xpernah lagi aku fikirkan. Aku tidak lagi meratap mengenangnya. Dan aku pasti, kau kini lebh bahagia dgnnya. Biarpn dia tidak memahamimu sptmana aku, dia masih lagi wanita yg wujud dihatimu. Mmg benarlh katamu yg kau smmgnya tidak tahu apa yg kau inginkn dlm kehidupan ini. If talking about jodoh, then i cant say aword. But if i can escape, then i shall step away from thru it again with u...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...