Kenduri kanda Zeri pt2

4:20 PM

Tibalah majlis disebelah mempelai lelaki... mmg meriah seyh!! 6 khemah dgn segala terta2 yg amat terapi.. spt biasa, umie menggedix kn diri ngambik gambo!! wahaha... seb bek mama xde... kalu x, sama2 lh kami meng vogue kn diri ok?!


waktu mmpelai baru tiba..




tgk aksi penyanyi cilik ni.... (ada sdkit gguan oleh sigadis kebaya gold)

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. memang meriah dah vouge...siapakah gadis misteri berbaju gold ituew ahaksssss.await ambik gambaq bontot.....????

    ReplyDelete
  2. ahOks!!! ngah tgk dia lah, xperasan hp amek video tu g fokus kat montot dia! ^_^

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...