Nenong pt.1

3:25 PM

Dok nyembang2 dgn datin semalam, datin ngadulah kat umie. Dia bertekak @ bergado dgn pakguard yg dok menjaga kat kawasan perumahan kat tempat kami letak anak2 dinursery. Ingtkan nape, rupanya punca nya ialah masa datin nak g amek kasut sara kat nursery pakguard berlagak bagus siap catat number ic, nombot tepon & ngarutnya tanya number umah. Anew ingat woi?! Umie bab2 camni, mmg akan gado punya! waktu datin nak kuar, pak guard wat bising & tanya itu ini pd dia. Kalu umie, akan aku amuk dh! Bongok! xkan la owg pmpuan nak merompak siap bwk keta & bwk anak? budus tahap indah water r tu kn? tu ckp kat datin, sib bahek bukan umie yg kene, if not, abeh la!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...