Nenong pt.1

3:25 PM

Dok nyembang2 dgn datin semalam, datin ngadulah kat umie. Dia bertekak @ bergado dgn pakguard yg dok menjaga kat kawasan perumahan kat tempat kami letak anak2 dinursery. Ingtkan nape, rupanya punca nya ialah masa datin nak g amek kasut sara kat nursery pakguard berlagak bagus siap catat number ic, nombot tepon & ngarutnya tanya number umah. Anew ingat woi?! Umie bab2 camni, mmg akan gado punya! waktu datin nak kuar, pak guard wat bising & tanya itu ini pd dia. Kalu umie, akan aku amuk dh! Bongok! xkan la owg pmpuan nak merompak siap bwk keta & bwk anak? budus tahap indah water r tu kn? tu ckp kat datin, sib bahek bukan umie yg kene, if not, abeh la!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...