Bila bercerita bab makan

12:17 PM

haaa... ni satu lagi perangai umie yg kdng2 mmg nenong (kdng2 @ selalu) hehehe.... g memana pn umie sangat soka amek gambo okey? kalu g tmpat makan ke pe k, kdng2 akn amek gmbo makanan lh, candid gambo owg mkn lh... hahahaaa... xcye??? korang tnya r dgn cyg umie tu!!
ni ada few gambo yg umie snap shoot... tpi an.. umie xhingat r kat ne
cmne pun, enjoy!


fuhh!!!

errR.. chicken chop bernasi


aduyaii... mee mmg xbley blah... sedhap!! tapi hangin woO


kalu bubur cenggini mmg r shedap.. kalu yg mcm kat spital tu, aduyaii!! nangeh umie uhuu..

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. eleh... mmg kuat nangeh... mkn bubur cenggitu kat spital pun nangeh.. wekk!!

    ReplyDelete
  2. hekLey!!! ckp kita plak!!! cocOk bijik mata tu kang =P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..