Sabtu dkebun bermin

10:00 AM

ari sabtu mggu lepas, mak ayah ngajak balek kg. mmg ikutkan umie & d geng xbalek, plan ni mmg last minit ok (mcm xbiasa dgn pe'el umie nieh) hahaha.. almklumlah, pepgi dh ujan kan, nak nyenyak tdo pn xbleh coz aty melonjak tuk ngikot mak ayah. hehe... akhirnya, kami pun pack2 sedkit baju, umie wat nasi goreng & kami pun berangkat dgn storm ayah... weee!!

sekali lgi, umie lopa tuk bwk ubat nyamok uhuk!! punyalah bersepah2 nyamok (4sure durang bwk timba wakaka!) gaban2 umie dh mula ngamok dh. mola2 sronok lh, pas dari tu, wakaka...

'umie, ni bukan kg, ni utan' adik ngomel dgn moka xbrsalah.. umie pndang je kat muka adik. aduhaii adik.. uhuk!! tpi mmg xrasa tkut lh kan, tntu nora sangat soka uhee..


santek ini buah kn? mak pggil buah cermai..



ini lh dia gaban2 umie yg penat bersilat dgn nyamok wahaha.. buley nampak bintat kat moka kakak kn?


ni dia nasi goreng special umie kui3..


tingok r rupa sengal umie huhu.. =P


hahahaha... sempat lgi tu weh!


da rupa cm owg ja'at aku nieh! huhu..

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. dok bwh khemah tu cam kene buang negeri jerk.... bestnyerk kalo dpt joing..

    ReplyDelete
  2. hampeh punya budak! mggu ni balek lgi kowt! tapi tataw r.. mak ngah brkobar2 nak wat uma da tueh ;)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...