Sabtu dkebun bermin

10:00 AM

ari sabtu mggu lepas, mak ayah ngajak balek kg. mmg ikutkan umie & d geng xbalek, plan ni mmg last minit ok (mcm xbiasa dgn pe'el umie nieh) hahaha.. almklumlah, pepgi dh ujan kan, nak nyenyak tdo pn xbleh coz aty melonjak tuk ngikot mak ayah. hehe... akhirnya, kami pun pack2 sedkit baju, umie wat nasi goreng & kami pun berangkat dgn storm ayah... weee!!

sekali lgi, umie lopa tuk bwk ubat nyamok uhuk!! punyalah bersepah2 nyamok (4sure durang bwk timba wakaka!) gaban2 umie dh mula ngamok dh. mola2 sronok lh, pas dari tu, wakaka...

'umie, ni bukan kg, ni utan' adik ngomel dgn moka xbrsalah.. umie pndang je kat muka adik. aduhaii adik.. uhuk!! tpi mmg xrasa tkut lh kan, tntu nora sangat soka uhee..


santek ini buah kn? mak pggil buah cermai..



ini lh dia gaban2 umie yg penat bersilat dgn nyamok wahaha.. buley nampak bintat kat moka kakak kn?


ni dia nasi goreng special umie kui3..


tingok r rupa sengal umie huhu.. =P


hahahaha... sempat lgi tu weh!


da rupa cm owg ja'at aku nieh! huhu..

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. dok bwh khemah tu cam kene buang negeri jerk.... bestnyerk kalo dpt joing..

    ReplyDelete
  2. hampeh punya budak! mggu ni balek lgi kowt! tapi tataw r.. mak ngah brkobar2 nak wat uma da tueh ;)

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..