Thursday, November 05, 2009

Sabtu dkebun bermin

ari sabtu mggu lepas, mak ayah ngajak balek kg. mmg ikutkan umie & d geng xbalek, plan ni mmg last minit ok (mcm xbiasa dgn pe'el umie nieh) hahaha.. almklumlah, pepgi dh ujan kan, nak nyenyak tdo pn xbleh coz aty melonjak tuk ngikot mak ayah. hehe... akhirnya, kami pun pack2 sedkit baju, umie wat nasi goreng & kami pun berangkat dgn storm ayah... weee!!

sekali lgi, umie lopa tuk bwk ubat nyamok uhuk!! punyalah bersepah2 nyamok (4sure durang bwk timba wakaka!) gaban2 umie dh mula ngamok dh. mola2 sronok lh, pas dari tu, wakaka...

'umie, ni bukan kg, ni utan' adik ngomel dgn moka xbrsalah.. umie pndang je kat muka adik. aduhaii adik.. uhuk!! tpi mmg xrasa tkut lh kan, tntu nora sangat soka uhee..


santek ini buah kn? mak pggil buah cermai..



ini lh dia gaban2 umie yg penat bersilat dgn nyamok wahaha.. buley nampak bintat kat moka kakak kn?


ni dia nasi goreng special umie kui3..


tingok r rupa sengal umie huhu.. =P


hahahaha... sempat lgi tu weh!

video
da rupa cm owg ja'at aku nieh! huhu..

video

2 comments:

bintangku said...

dok bwh khemah tu cam kene buang negeri jerk.... bestnyerk kalo dpt joing..

NuR Pu3 said...

hampeh punya budak! mggu ni balek lgi kowt! tapi tataw r.. mak ngah brkobar2 nak wat uma da tueh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...