Towards 2010

4:11 PM

Adoi la.. tingok je kalenda yg dok terjengok kat ateh meja ni, cuak seyh!! umOq da almost ke angka 32 okey?? uhukkk!! ckit punya belambak lgi senarai tuk 2009 yg blum dilangsaikan... (manyak3!!) camno tu?? garu tapak kaki sat! tpi sekurang2nya, thn ni mmg akn meninggalkn seribu satu kenangan yg amat mendlm dlm diri sesapa jgk, btol x??

pd kenangan lalu, umie amat bersyukur mempelajari my own damn mistakes!! dari situ umie akui bnyk mematangkan diri umie yg kudus ini.. (hapesal emo ni umie?) yg pasti kesemuanya mmg byk menyedarkan umie betapa dunia ini berputar & keadilan itu ada. Xkisahlh cmne baek @ ja'at pun kita, keadilan diadili sama rata. Kalu kat dunia ni pn dh dibalas (dlm erti kata laen dh dibyr 'cash') cmner lah plak halnya di'sana' kelak? Hanya DIA Maha Mengetahui..

haaa... here comes the bez part of all!! hahahaaaaa.... (gelak cara lanun mengganas!!) umie tinjaw2, umie jeling2, umie sengeh2 (sengeh sorang2 lh!!) umie tingok lah satu menatang nih kn!! huhu... santekkkk bangat!! berkenan seyh!! tpi an... emm... cmner ek nk ckp??? hahaaa.... request tuk b'day buley??! buley x cyg?? cyg??? owh cyg??? (dgn nada yg gewdix ya amati!!) buley r cyg... plzzz.... da pegang kaki da nie... ^_^

nak taw pedia???






jeng3....







taraaaaaa........





santek eayh??? kan? kn? kn??? buley r.. uhuuu... buley r... plzz...

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...