Dinner lagik!! pt 2

12:51 PM

naik pijaw da palak ni pikiaq baju pe nak pakei uhuu... nak sewa, pk2 balek mcm x worth it plak.. kalu beli pun, hadeh! sakit poket.. g la godek2 dlm tenet tingok pe yg ptt... aduyaii.. xsOka betul!!

emm santek... tapi ane plak nak cari bju cenggini??

wah! kalu sayang umie ikot, buley gak sepdn pakei cmni an?? da mcm nak menikah le plak ahok!!

err.... no komeng!!
err... mcm xbleh nak brjalan le plak.. =P

santek3...

tang dada/perut tu buley tutup kn? aduyaii...

camno pun, umie ngah tataw nak pakei ape okey? bantai red kebaya sudeh! =P

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. hamboi.... baju nie nak buat dinner ker? Cam kat oberc tu.... ada pesta diorg dok pakai baju mcm2 tu... apa nama ntah! luper lak... Nak buat cenggitu ker pon.

    Baju nikah nora ader, tak mo pakai ker?

    ReplyDelete
  2. taw xpe!! uhuu... fening weyh! baju nikah mu wat pe? baju nikah akk pOng adew... 4surE xmuhat okEy? xpe.. buley ikat dgn tali rapia... hahahaha =P

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...