Wednesday, November 18, 2009

Dinner lagik!! pt 2

naik pijaw da palak ni pikiaq baju pe nak pakei uhuu... nak sewa, pk2 balek mcm x worth it plak.. kalu beli pun, hadeh! sakit poket.. g la godek2 dlm tenet tingok pe yg ptt... aduyaii.. xsOka betul!!

emm santek... tapi ane plak nak cari bju cenggini??

wah! kalu sayang umie ikot, buley gak sepdn pakei cmni an?? da mcm nak menikah le plak ahok!!

err.... no komeng!!
err... mcm xbleh nak brjalan le plak.. =P

santek3...

tang dada/perut tu buley tutup kn? aduyaii...

camno pun, umie ngah tataw nak pakei ape okey? bantai red kebaya sudeh! =P

2 comments:

bintangku said...

hamboi.... baju nie nak buat dinner ker? Cam kat oberc tu.... ada pesta diorg dok pakai baju mcm2 tu... apa nama ntah! luper lak... Nak buat cenggitu ker pon.

Baju nikah nora ader, tak mo pakai ker?

NuR Pu3 said...

taw xpe!! uhuu... fening weyh! baju nikah mu wat pe? baju nikah akk pOng adew... 4surE xmuhat okEy? xpe.. buley ikat dgn tali rapia... hahahaha =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...