Dinner lagik!! pt 2

12:51 PM

naik pijaw da palak ni pikiaq baju pe nak pakei uhuu... nak sewa, pk2 balek mcm x worth it plak.. kalu beli pun, hadeh! sakit poket.. g la godek2 dlm tenet tingok pe yg ptt... aduyaii.. xsOka betul!!

emm santek... tapi ane plak nak cari bju cenggini??

wah! kalu sayang umie ikot, buley gak sepdn pakei cmni an?? da mcm nak menikah le plak ahok!!

err.... no komeng!!
err... mcm xbleh nak brjalan le plak.. =P

santek3...

tang dada/perut tu buley tutup kn? aduyaii...

camno pun, umie ngah tataw nak pakei ape okey? bantai red kebaya sudeh! =P

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. hamboi.... baju nie nak buat dinner ker? Cam kat oberc tu.... ada pesta diorg dok pakai baju mcm2 tu... apa nama ntah! luper lak... Nak buat cenggitu ker pon.

    Baju nikah nora ader, tak mo pakai ker?

    ReplyDelete
  2. taw xpe!! uhuu... fening weyh! baju nikah mu wat pe? baju nikah akk pOng adew... 4surE xmuhat okEy? xpe.. buley ikat dgn tali rapia... hahahaha =P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...