GEESM Annual Dinner

8:41 AM

Dinner ni lah yg wat umie sedkt tensiOn okies cOz tataw nak pakei baju pe uhuu.. dh jenoh usha baju beb! xlarat nak tnya supervisor umie dah taw!!! kejap2 tgk baju online, kejap2 tgk! aduyaii!!

Last2, last minit punya psl, umie g lah shoppng tgk baju lh konon (kalu ade mmg men rembat je tyme tu!) jeng3... sekali 2 helai umie hamek!!! wakaka... sOka aku!! punyalah excited nak g, kami sampei pkl 6 lebih wakaka... pdhal registration pkl 7-7:30mlm. Xpe3.. last minit touchup ada laie nieh!! nGee...

Entertainment? okies lh... not so grand cam thn lepas! food? okies r jugak... cuma tahun ni mmg umie xdpt nak ngelak drpd amik udang butter... tpi xfresh uhuu... molot umie da bengkak tyme tu, cpt2 passing kat herol lagi sekoq uhuu.. tpi sedap seyh!!



ngah register.. tiba2 umie perasan sum1... cam ku kenal budak ni, tpi dimana ek???
jeng3... ct payung hehehe..

so.. tuk 3hb dec ni plak, umie g serbu lagik tuk opis umie nyer plak.. kali ni, xbley bwk cyg lh huhu.. sory cyg... muaHx!!! Luv u sngt2.. (ececeh! trlebey suda)



You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...