Dinner ni lah yg wat umie sedkt tensiOn okies cOz tataw nak pakei baju pe uhuu.. dh jenoh usha baju beb! xlarat nak tnya supervisor umie d...

GEESM Annual Dinner

2 Comments
Dinner ni lah yg wat umie sedkt tensiOn okies cOz tataw nak pakei baju pe uhuu.. dh jenoh usha baju beb! xlarat nak tnya supervisor umie dah taw!!! kejap2 tgk baju online, kejap2 tgk! aduyaii!!

Last2, last minit punya psl, umie g lah shoppng tgk baju lh konon (kalu ade mmg men rembat je tyme tu!) jeng3... sekali 2 helai umie hamek!!! wakaka... sOka aku!! punyalah excited nak g, kami sampei pkl 6 lebih wakaka... pdhal registration pkl 7-7:30mlm. Xpe3.. last minit touchup ada laie nieh!! nGee...

Entertainment? okies lh... not so grand cam thn lepas! food? okies r jugak... cuma tahun ni mmg umie xdpt nak ngelak drpd amik udang butter... tpi xfresh uhuu... molot umie da bengkak tyme tu, cpt2 passing kat herol lagi sekoq uhuu.. tpi sedap seyh!!



ngah register.. tiba2 umie perasan sum1... cam ku kenal budak ni, tpi dimana ek???
jeng3... ct payung hehehe..

so.. tuk 3hb dec ni plak, umie g serbu lagik tuk opis umie nyer plak.. kali ni, xbley bwk cyg lh huhu.. sory cyg... muaHx!!! Luv u sngt2.. (ececeh! trlebey suda)

video

video


You may also like

2 comments:

bintangku said...

gaban's tinggai mana?

NuR Pu3 said...

gabans tinggai uma tOk depa la =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...