GEESM Annual Dinner

8:41 AM

Dinner ni lah yg wat umie sedkt tensiOn okies cOz tataw nak pakei baju pe uhuu.. dh jenoh usha baju beb! xlarat nak tnya supervisor umie dah taw!!! kejap2 tgk baju online, kejap2 tgk! aduyaii!!

Last2, last minit punya psl, umie g lah shoppng tgk baju lh konon (kalu ade mmg men rembat je tyme tu!) jeng3... sekali 2 helai umie hamek!!! wakaka... sOka aku!! punyalah excited nak g, kami sampei pkl 6 lebih wakaka... pdhal registration pkl 7-7:30mlm. Xpe3.. last minit touchup ada laie nieh!! nGee...

Entertainment? okies lh... not so grand cam thn lepas! food? okies r jugak... cuma tahun ni mmg umie xdpt nak ngelak drpd amik udang butter... tpi xfresh uhuu... molot umie da bengkak tyme tu, cpt2 passing kat herol lagi sekoq uhuu.. tpi sedap seyh!!



ngah register.. tiba2 umie perasan sum1... cam ku kenal budak ni, tpi dimana ek???
jeng3... ct payung hehehe..

so.. tuk 3hb dec ni plak, umie g serbu lagik tuk opis umie nyer plak.. kali ni, xbley bwk cyg lh huhu.. sory cyg... muaHx!!! Luv u sngt2.. (ececeh! trlebey suda)



You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..