Hari Orientasi

6:58 PM

Sikit punya lama umie tunggu kn hari ni. Bukan pe, almaklumlah, anak dara umie yg bongsu ni da nak masuk darjah satu... i sangat sOka okey?? Da besar ghupe nye anak dara umie ni uhuu.. umie plak cam nenong je pkl 6:30 pgi terkejut ingt dh lambat nak g keje! aduyaii!! xpa'am tol aku nieh! Adik plak cikit punya bersemangat btol dia.. hehe... so next year, tade r umie terkocoh2 kehulu hilir nak nganto gaban2 umie nieh... juz drop 1 location, da settle... umie ni kengkadang, ntah apa yg umie pk kan pun tataw r... pernah sekali tu, pas anta kakak, umie trus nak g opis. Sekali tu, rasa cam ada je yg xkena... rsa xsedap aty tol!! Tgk je kat cermin belakang, terpacul moka bulat siadik cikit punya cantek dok sengap kat belakang!!! vangaaaa!!!!! pe lagik, uturn balek r g anto dia... if not, xkan r nak ngusung dia g opis? baru r haru biru... wakaka... so next year, xde lgi da problem cenggini wokey bebeh? muahx!!



alehai! cumel songgoh anak umie =P



ha!! pasan x sikakak moka mongcong 14? wat pangai tueh =P



ngah bwk kakak g bekfez, trperasan sumthing.. he'eh?? ada es kem ketam?? biyaq betui cik oiii!!


ni aksi budak ngengeng yg mood nye udah okies ngee...

ini budak mmg pantang tgk camera okey??


so... utk thn dpn kakak akn msuk 2Frangipani.. terpisah jauh ckit r dari bez pren dia Sarah. Nak tergelak pun ada, cikgu budak2 ni bgtaw, cikgu dh pisah kn tempat duduk Sarah & Balqis coz durang ni xbleh dok brsama. Kot ada je aktiviti personal durang sndiri. Bila dh berpisah tmpat duduk, sesekali Sarah akan mnx kbenaran pd cikgu "cikgu, saya nak duduk dgn 'kakak' saya" hehehehe.... punyalah rapat budak2 ni.. thn dpn tataw r camner.. =P




pape pun gegurl, chayok3!! study hard okies gaban2 umie? muahx!! sayang tol dgn intan payung umie nieh!



You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. best ler... memasing dah sekolah. tu namanya dirimu itu sudah.... t..u..a.. :P

    ReplyDelete
  2. hello!!! tlg ckit, bukn t..u..a.. ok? tu namanya dh retRo... =P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..