Biarlah

1:15 PM



Aku sudah berlari
Mengejar yang tak pasti
Mengejar kamu….
Hanya dirimu…Kulantunkan hidupku
Kubisikkan cintaku
Hanya untukmu…
Hanya untukmu…

Tapi engkau terus pergi
Tapi engkau terus berlari
Jadi biarkanlah aku disini

Biarlah kurela melepasmu, meninggalkan aku
Berikanlah aku kekuatan untuk melupakanmu

Waktu terus bergulir
Sakit tetap mengukir
Jalan hidupku….
Jalan hidupku…

Berikanlah jiwamu
Berikanlah cintamu
Hanya untukku…
Hanya untukku…

Tapi engkau terus pergi
Tapi engkau terus berlari
Jadi biarkanlah aku disini
Biarlah kurela melepasmu, meninggalkan aku
Berikanlah aku kekuatan untuk melupakanmu



Kau jauh dariku
Kau tetap menjauh dari aku

Kau jauh dariku
Kau tetap menjauh dari aku

Biarlah kurela melepasmu, meninggalkan aku
Berikanlah aku kekuatan untuk melupakanmu

Yakini kan aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku
Sadarkan
aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..