Monday, November 02, 2009

Kesengalan yg xdpt dielakkan

Pejam2 celik bijik mata umie. Dh la lambt tdo mlm tdi. Almklumlh... ingt nak tdo awal. Pas iron baju bebagai, g mandi plak. Ape laie, segar bugar lh mata ni. Godek punya godek, pasang astro. Sex in the city.. ah bantai suda! dekat pkl 2 baru umie masuk tdo. Pgi ni ape lgi.... rasa mcm nak usung katil tu mai opis uhuu... tapi umie bersemangat je nak g opis. kalu dak, 4sure dh amik mc ahok!!

tataw cmner masuk je opis, lalu kat guard house tu, terus tingat kejadian mggu lepas yg buat hangin umie tiba2 merusuh kembali. si 'black bear' bertanya sesuatu pd budak2 guard lain "parking belakng xde", "dont have" jwb budak tu ringkas & umie drive in masuk ke sisi opis & dgn megah ati parking trus!! hingat aku x g usha kebelakang k? ingt aku soka2 ati je nak parking mcm staff2 laen k? mentang2 bos2 laen yg hang sOka, hang biarkan je durang parking, pehal aku plak ko nak sound??? tataw k yg dia tu sbnrnya 'bwh' aku??! nenong sunggoh itu black bear!!

mggu lepas (khamis), kerani dlm guard house ini menyuruh abg man kolling 'teksi' kununnya. Abg man ni plak dgn was2 kol lah number yg diberi. Dgn konpiden je sipompuan ni tadi bgtaw kolling teksi bila ditanya. Abg man curi2 dgr konversation & tiba2 tepon tdi dipas pd black bear & bersembang dlm bahasa black (caller dicorong sana perempuan) mgkok jamban!! durang tipu abg man. apa lagi, kami adukn pd supervisor. Umie dgn rela aty wat inspector gadget & calling number tadi. Sipenerima ialah pmpuan yg dok kat blok 6 desa mentari! mmg sah kolling2 gewdix ok?? Durang telah menyalah gunakan phone company & faling fenting ialah MENIPU!! pantang sunggoh aku dgr!!! taw2 siblack bear dpt taw umie g investigate bila kerani tadi mengadu (sipmpuan yg dok kat apt desa mentari ialah adik ipar kerani tadi, dia dikeneng2kan dgn siblack bear!!) Black bear ngamok sakan sampaikan nak ngadu pd manager umie (glah mengadu, ade aku kisah??!) Supervisor umie dgn segera bwa hal ini ke manager & spt biasa apa yg umie lakukn ialah kerja umie & tidak salah. Black bear rsa tercabar & tentunya sumpah seranah berkondi2 pd umie. Arghh!! mampus lah.. aku dah wat keje aku! berani ko nak kata aku salah??!!

p/s=> kenapa eay umie xbleh terima bab2 org menipu ni??! pantang sunggoh
aku dgr!!!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...