Kesengalan yg xdpt dielakkan

1:45 PM

Pejam2 celik bijik mata umie. Dh la lambt tdo mlm tdi. Almklumlh... ingt nak tdo awal. Pas iron baju bebagai, g mandi plak. Ape laie, segar bugar lh mata ni. Godek punya godek, pasang astro. Sex in the city.. ah bantai suda! dekat pkl 2 baru umie masuk tdo. Pgi ni ape lgi.... rasa mcm nak usung katil tu mai opis uhuu... tapi umie bersemangat je nak g opis. kalu dak, 4sure dh amik mc ahok!!

tataw cmner masuk je opis, lalu kat guard house tu, terus tingat kejadian mggu lepas yg buat hangin umie tiba2 merusuh kembali. si 'black bear' bertanya sesuatu pd budak2 guard lain "parking belakng xde", "dont have" jwb budak tu ringkas & umie drive in masuk ke sisi opis & dgn megah ati parking trus!! hingat aku x g usha kebelakang k? ingt aku soka2 ati je nak parking mcm staff2 laen k? mentang2 bos2 laen yg hang sOka, hang biarkan je durang parking, pehal aku plak ko nak sound??? tataw k yg dia tu sbnrnya 'bwh' aku??! nenong sunggoh itu black bear!!

mggu lepas (khamis), kerani dlm guard house ini menyuruh abg man kolling 'teksi' kununnya. Abg man ni plak dgn was2 kol lah number yg diberi. Dgn konpiden je sipompuan ni tadi bgtaw kolling teksi bila ditanya. Abg man curi2 dgr konversation & tiba2 tepon tdi dipas pd black bear & bersembang dlm bahasa black (caller dicorong sana perempuan) mgkok jamban!! durang tipu abg man. apa lagi, kami adukn pd supervisor. Umie dgn rela aty wat inspector gadget & calling number tadi. Sipenerima ialah pmpuan yg dok kat blok 6 desa mentari! mmg sah kolling2 gewdix ok?? Durang telah menyalah gunakan phone company & faling fenting ialah MENIPU!! pantang sunggoh aku dgr!!! taw2 siblack bear dpt taw umie g investigate bila kerani tadi mengadu (sipmpuan yg dok kat apt desa mentari ialah adik ipar kerani tadi, dia dikeneng2kan dgn siblack bear!!) Black bear ngamok sakan sampaikan nak ngadu pd manager umie (glah mengadu, ade aku kisah??!) Supervisor umie dgn segera bwa hal ini ke manager & spt biasa apa yg umie lakukn ialah kerja umie & tidak salah. Black bear rsa tercabar & tentunya sumpah seranah berkondi2 pd umie. Arghh!! mampus lah.. aku dah wat keje aku! berani ko nak kata aku salah??!!

p/s=> kenapa eay umie xbleh terima bab2 org menipu ni??! pantang sunggoh
aku dgr!!!


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...