Pisau cukur

12:44 PM

topix hangat yg dok wat umie pasang radio kuat2 & betul2 penoh cosentrate dengo uhee.. Ane xnye, dj2 radio ni dok wat topix pagi, sape yg lebih kuat ngikis, laki @ pmpuan? Dolu2 la an, pisau cukur je, 4sure kita akan refer pd pmpuan yg kuat ngikis. But now, zaman dah beralih ok?! owg laki yg kuat ngikis plak taw!!! xcye???! come on lh!! umie sndiri dh bnyk kali dgr hal2 cenggini. Infact mmg ramei gile r yg umie perhatikan & biasa r... mohlot laser ku ini kn mmg xbleh nak diam wakaka...

mcm ada caller kat hotfm tadi, bercerita yg dia g cpl dgn sorang laki yg da bekerja sedngkan dia still study. dpt je duit pnjaman, silelaki tdi ajak gf dia g bank cocok duit. nak pnjam wat itu ini. Konon kata bayar keta lh, motor lah, umah lah, so duit bulanan tggl lah rm50. hah???! gilo!!! kejadahnya tggl rm50?? xmalu ke mnx duit dgn student??? aduyaiii!! xphm btul!

ada gak caller yg bercerita, sorang gurl ni berumur dlm 22 @ 23 dok ngikis duit pakcik dia yg mmg ada status dato' & mmg berduit lh kn sampai dpt umah, keta, & bermcm bagai lah kehendaknya. parah gak ek?! hmm...

tpi trpikir gak lh kn. cmne ek owg laki buley mnx duit pd owg pmpuan? xdayus k? hmm.. pd pmpuan plak, xrasa jatuh air muka ke dok meminta itu ini? durang xmnx pape in return k? ermh..

pape pn, pd specis2 yg sangat soka mengerjakan duit org laen ni, agak2 simangsa halal kn x pe yg diambil??! mmg lh keseronoknnya sekarg, tpi azab yg bakal kita tempuhi tu, termmpukah zahir & batin?! ingt durang cari duit tu men kutip2 tepi jln k? durang kerja dgn tulang 4 kerat taw x? sama jugak kalu org laen tipu kita tntu kita marah kn? tpi yelah, ane nak pk. Janji kita lepas... yg lain tu 'persetankan' suda!

pd yg dok terasa tu hmm.. ade umie kisah?! da ingt mangsa2 korang ni keje jdi hamba abdi utk kesenangan korang ka? bwk2 lh sujud sejadah.. kot sok lusa nk mati sok susah sbb xbyr utang, pe cer kn?

tingat umie pd ada sorang lelaki yg mmg umie ada report polis yg dibuat oleh mber umie ni coz dia ngikis sampai dpt keta tuuuu!! peh tu siap claiming kata tu keta dia.. mmg moka xmalu ok?! xpe, mber umie tu kene setakat 30-40k, tpi believe or not, org tu xkan idop senang punya... if not xkan lh siap ngikis sana sini.. hmm..

pd yg dok gewdix2 cpl & kemudian mengikis tu, pk2 kn lh.. kalu sok lusa kene kat puak2 kita k, kene tang batang idong sndiri k, ataw dibalas dgn secara lain k, jgn nak salah kn org lain.. cz semua nya brpunca sbb nak menyenangkan diri sendiri konon. sampaikn nak suap nasi kemulut pun org tggung, bwk2 lh mengucap kalu rsa diri tu masih waras... and most of all, bwk2 lh BYR balek.. jgn lh nyedapkan diri je.. rsalh susah sama.. cmtulah org len rasa... okey gtu?

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...