Geledah

9:13 PM

Siang tadi ngah sedap2 melayan blog geng yg lelain, terperasan kat satu folder cpu bdk herol ni... hahaha.... tingin gak nak tempek kat cini... Almklumlah, Nora blum boh laie... kuang3...


soheh gambo lama nieh! haish! cam dOnut r anak2 umie =P


cm bez je hehe..


ni namanya acara menjemurkan anak buah okey? ^_^



alahaiiii.... paksu yg terpuji nieh =P

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. ler.... gambo yg kat kg tu kan nora dah tepek dah... aparra... tapi tak per... len2 blog.

    ReplyDelete
  2. gambo mak ngan najmi tu, najmi takut ngan patung barney tu... patung tu tgh nyanyi " one & two, two & three, we were hapi family.... " heh... takot dia. Pastu, lelamer dia nak cabut lak. Haih!

    ReplyDelete
  3. almost nak putuih dh pun seyh!! hahaha...

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Tonight you're mine completely You give you love so sweetly Tonight the light of love is in your eyes But will you love me tomorrow? I...