menjwb TAG

9:24 AM

hadeh!! ketenangan diriku ini diganggu dek adik yg sangat sOka mengganggu =P (nora!! jgn mara aa, ati maw bahEk!!)


1. Sila tunjukkan workstation anda


ni lah dia umah kedua hamba.. ahok!! sory r, kecah ckit =P

sebelah kanan ialah demo area
sebelah kiri ialah geng2 gado ambo ahok!!
inilah dia nya lobby ambo (pasan x flat tv yg terpampang nun?!)
paling bez, supervisor umie rajin dok sebelah umie & kami ni mengadap kepintu utama. Pemandangan yg bagus sekali ialah kolam yg santek ni... wahehaii!!! kadang kalu tyme ada bunga, fuhhh!! santek okey??


inilah dia pemndangan yg umie katakan tu ;)


2. Sila attachkan gambar anda hari ini dengan senyuman yang sungguh manis.


ni yg paling manis buley den wat (angin xbrapa bahek arini uhuu..)


3. sila nyatakan sesuatu yang rakan anda tidak tahu tentang anda.
~ paling soka ngusik (mangsa yg terdekat dlu ialah adik2 ambo, ahahahah)
~ paling soka tgk menda2 yg santek2, tapi namo beli uhukk!
~ hantu buku! kalu dh start baca, mmg payah nak berhenti. xmakan xtdo pun xpe, janji baca!
~ ni kelebihn yg Allah Taala beri, cuma tataw lh betul @ x :- boley ramal perangai org, cmner seseorng tu walaupun baru je kenal. Kalu dgn org yg terdkt, pape yg xbaek bakal berlaku, boley sense awal2 dari gerak ati.
~ molot sangatlah masin... kdng2 bila dh trlepas ckp tu, tiba2 terjadi. rsa mcm menyesal plak ckp cenggitu!
~ pendendam. nampak mcm dh lupakan tpi mmg buley hingat sampai bila2


4. Sila tag rakan-rakan anda
=> Kak Salma
=> Syah (ni 1st tag utk anda)
=> Shahida Angah
=> iQram_FieZa (hye new friend)

=> Sharifah (jgn xbuat okey?)

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. Ada aku kesah? Ha ha ha... saya sgt sOka...

    tang kene sakat tu ler yg tak sOka.. ho ho ho

    ReplyDelete
  2. tapi saya sangat sOka menyakat, camnO tuEh? =P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..