menjwb TAG

9:24 AM

hadeh!! ketenangan diriku ini diganggu dek adik yg sangat sOka mengganggu =P (nora!! jgn mara aa, ati maw bahEk!!)


1. Sila tunjukkan workstation anda


ni lah dia umah kedua hamba.. ahok!! sory r, kecah ckit =P

sebelah kanan ialah demo area
sebelah kiri ialah geng2 gado ambo ahok!!
inilah dia nya lobby ambo (pasan x flat tv yg terpampang nun?!)
paling bez, supervisor umie rajin dok sebelah umie & kami ni mengadap kepintu utama. Pemandangan yg bagus sekali ialah kolam yg santek ni... wahehaii!!! kadang kalu tyme ada bunga, fuhhh!! santek okey??


inilah dia pemndangan yg umie katakan tu ;)


2. Sila attachkan gambar anda hari ini dengan senyuman yang sungguh manis.


ni yg paling manis buley den wat (angin xbrapa bahek arini uhuu..)


3. sila nyatakan sesuatu yang rakan anda tidak tahu tentang anda.
~ paling soka ngusik (mangsa yg terdekat dlu ialah adik2 ambo, ahahahah)
~ paling soka tgk menda2 yg santek2, tapi namo beli uhukk!
~ hantu buku! kalu dh start baca, mmg payah nak berhenti. xmakan xtdo pun xpe, janji baca!
~ ni kelebihn yg Allah Taala beri, cuma tataw lh betul @ x :- boley ramal perangai org, cmner seseorng tu walaupun baru je kenal. Kalu dgn org yg terdkt, pape yg xbaek bakal berlaku, boley sense awal2 dari gerak ati.
~ molot sangatlah masin... kdng2 bila dh trlepas ckp tu, tiba2 terjadi. rsa mcm menyesal plak ckp cenggitu!
~ pendendam. nampak mcm dh lupakan tpi mmg buley hingat sampai bila2


4. Sila tag rakan-rakan anda
=> Kak Salma
=> Syah (ni 1st tag utk anda)
=> Shahida Angah
=> iQram_FieZa (hye new friend)

=> Sharifah (jgn xbuat okey?)

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. Ada aku kesah? Ha ha ha... saya sgt sOka...

    tang kene sakat tu ler yg tak sOka.. ho ho ho

    ReplyDelete
  2. tapi saya sangat sOka menyakat, camnO tuEh? =P

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...