Kisah Ahad

1:37 PM

Harini mmg xde pape yg bez.. kecuali Nora & d group kne balek melaka tok amek lgik barang2 yg sejemput tu.. so umie ambil keputsn tok balek umah awai pasai ingt nak g mendobi ckit! aduyai umie, xabeh2 dobi pun mmg xsiap2 xgitu? sape2 yg ada little gaban & askar kat umah tu, sudah sedia maklumlah... keje umah mmg xkan siap ok? otw balek umah, jln jem gile kat dpn 'Hiong Kong' @ skrg dh dikenali sbgai 'Kompleks Sg Buloh' jln stuck gile!! Jem woo!! ari ahad ane je jem? aduyai.. 1st yg masok dlm palak ni, 4sure xcident! Telahan umie mmg betul.. sebijik keta dgn 2 bijk motor besar.. waktu umie amek gambo keta neh, 2bijik motor besar diseberang jalan sebelah kiri keta umie... jdi xsempat nak amek gambo.. uhuu... mmg dari gaya mmg 'makan darah' punyalah.. bijik mata umie dah berpino2 da tyme tu uhuu..





tutet punya tutet.. smpai je umah terus msak dlu.. dari pgi lagi rsa molot ni mcm nak mkn Tomyam.. jdi singgah kat tok dptkan sedkit barang2 tok wat tomyam.. muahaha... almaklumlah, mmg xpernah wat kat umah sndiri tomyam neh.. tpi mmg senang je pun kan wat tomyam... tpi disebabkan umie ni 'alah' dgn udang terutama ketam, jdi alternatif lain nya ialah ayam @ fishcake... amcm? k gak tu kn? cuma terbyng2 lah kesedapan udang yg hok besor2 separoh tapak tangan umie neh... pergh!!! cedap woo!!! tpi lgi sedap kalu dok menggaru & bibir songket naek keatas!! hak3..

jgn monyet, jangan!!! kita xbleh makan buah tu.. aku xkira, aku xkira, aku nak jugak!!! amek ko satu kali...
pd yg zaman2 80an tntu taw short cartoon ni dolu2, jaman2 skrg ane ade dah! uhuuu... ptt dimainkan balek kn?





ermh... haish! ni dh bab laen dh neh... peh ni, nak kene dobi bilik anak2 dara umie neh plak! iron baju lah, siapkan buku2 tok skolah bsok lah, dating lah... berchentalah... hep!!! ane buley exposed tang ni chek oooiii.. g pun hby umie ngah bz tueh, jgn dikaco.. mjok je xpe... hek? xpe ke hby? xtaw3... laLala..

haaa... yg ni plak ialah gambo umie waktu ngah bz ber... ber.... ber.... ber hape ek? hak3... ini adalah balasan umie yg sOka bangat ngambik ngambo curik!! uhuuu...



p/s=> moral of d story ~ jgn sokati ngambek gambo curik, hak3.. tpi mmg i soka, camner tu? sdri mo hingat r ye x? kuang3..

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. sedapnyer...alangkah bahagainyer klu zie jiran kak nori..leh s ua pinggan ksg..wink*****

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...