4give to 4get?

8:46 AM



tinggal 16hari je lagi tok kita ke gerbang 2010 meninggalkn segala pe yg da kita lalui di 2009. Umie ngah berura2 planning ngikot cousin, mak & semua2 lah nak g Bali... hak3... xsilap bulan february thn dpn. Tpi, kene confirmkn balek lah coz february jugak >'TUT' nak mai dari seberang!! wah!! lama bangat xjmpa ini budak!! sekadar bertemankan gambo2 dia jak!! auk3... dia dtg nnti akan penoh balek la enset umie dgn gambo2 & video =P saya sangat soka okay?? lepak mana je syah?? syah??? owh syah?? datin?? so, sape yg akan wat planning2 nieh?? pape pun sila gtaw umie awal2 okey??

ura2 nak ke kuantan pun masih terawang2... hak3.. nak g lepak uma nora pun, this 2 weeks mmg last dia dok sana.. pas ni, kebanting la durang uhuuu...

tuk 2010 mmg byk gila umie nak wat (pdhal hok 2009 pun xabey laie) =P wekkk!!! yg pertama............... jeng3... MEMAAFKAN utk MELUPAKAN... O_o umie ni da r jenis smpan dalam, nak memaafkan ke? but then pas memaafkan je kita dpt melupakan.. so utk itu, chayok3 umie, jom kita memaafkan agar kita MELUPAKAN tok selama2nya..

mmg pe jugak yg terjadi byk2 ni betul2 menduga umie... bak kata hazeze SABAR.. iyO sabar... ngah sabar la ni... urut2 dada bagai... bukan dada umie, dada org!! wah!!! xde makna nya... dada kita r, urut dada org mmg makan terajang r =P

listing2 2010 da wat ka geng??? jom r kita jengok2 kan.. kita congak2 kan & menilai sendiri dimana kita berada kini... zaaasss!!

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. I last kat melako bln dpn ler.... meh ler lepak sini, leh pi mkn ikan bako kat alai.. nora pun dlm minggu2 terkhir nie, nak pi ronda2 melaka.

    ReplyDelete
  2. lohh!! ye ke? xpe3... insya Allah akan sampai jugak nnti... hingat nak mai chrismas nnti ok x? bwk gombolan2 gaban bagai... sesekali usha r g melaka town... tuhari pegi dok usung perot, kali ni usung gaban le plak hehe..

    ReplyDelete
  3. krismas nie? buleh ajer... leh bwk gie mkn cendol pulau sebang... ajak ler mak ayah skali. mlm leh pi mkn ikan bako, tak pun mandi ayor suam kat kolam ayor paneh.

    ReplyDelete
  4. set3!! pape hal ti rogEr laen! mu balek thn baru kn?

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..