Countdown: 2 more days to go (dinner)

11:01 AM

hola!! dua ari laie wooO... dgn segala mcm RINTANGAN yg dOk ada menyerabutkan dlm kepala ditambah dgn segala hok dok terbuntang depan mata (woit!!! hape yg aku ripek kan ni?! kowng phm ka? cZ terang2 aku sndri xphm!! muahaha..)

nyembang2 ngn dak dayah pgi tadi.. hidayah soheh2 suwuh bwk jugak2 baju hok dok ado lam gobok umie tu! aduyaii!! ini yg faling maleh skalik nieh!!! owg pakei vogue2 biaq p kat depa la.... umie pakei yg umie selesa xmuley ka?? ahOk!! dlm keadaan serabutnya... umie sempat posing moka serabut ala2 sabut kelapa... k x? =P ngui3... pape ahhh!!!

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. zie pun dok pening tapi pk balik pki la...x vouge pun xpa janji makan sedap..muahahhhh

    ReplyDelete
  2. org vogue pakai apa pun mesti vogue..jgn jadi wok sudah,..ekekeke.

    ReplyDelete
  3. azie=> mmg pun... hinGat x baju bertunanG akak dLu tu? muahaha... rsanya mmg akak bedal jak baju tueh =P

    ReplyDelete
  4. datin=> aduyaii... wOk pun wOk r kak... jGn BEROK sudEh >_<

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..