Peknen???

9:26 AM

Pagi2 Hidayah da wat cite lawOk tahap labi2... terkentut2 da umie dengor... huagh3...

Ingt gossip hape lah... dari petang semalam laie Laling (hidayah) nak bgtaw kat bb (gelaran laling pd umie)... ghupe2nya.... muncit ka??? aduyaiii...

nak taw pe 'gossip' yg dikatakan dek laling tu???

Laling: gossip yer
BB: haaaa!!!
BB: cite r pedia??

Laling: ada org kata ko mengandung
Laling: hukhukhukhukhuk

BB: mentang2 aku gemOkz
BB: mmg xsayang moLot sunGgoh itu orG
BB: xpe2
Laling: yes
BB: mggu depan aku diet baLek
Laling: org tue ialah XXXXXX
Laling: eleh biarlah

BB: plak dh???
Laling: dia tue mmg celupar
BB: taw r peyot aku besO
BB: mangkok sunggoh!
BB: xpe3
BB: mggu dpn akak diet & posa tawwww!!!
BB: hehehhe
Laling: ok monday pose tau
BB: hahahaha
BB: mmg pun
BB: mmg buley je rsa berat da perot ni uhuuu
Laling: alah tp x nampak apa pun
Laling: menyibuk jer
Laling: dia kata hah nanti kak nisah bersalin mula lah tue nak tumpang kita
nanti

BB: pulak??? heheheh
Laling: dh tue kita tercenggang lah
BB: lawOk gile
Laling: bila pulak kakak aku mengandung tp x bg tau aku
Laling: aku nie yang nak marah kakak aku nie
Laling: mengandung x ckp

BB: ko xtNya dia plak?
Laling: then aku apa lg lah
Laling: mengamuklah akak

BB: akak nak ngamOk?
Laling: aku ckp mulut jgn busuk sgt
BB: xde maknanya
BB: aku lah yg mengamuk
BB: huagh3..
BB: ko nie pun

Laling: dh tue aku ckp helllo aku x terhegeh2 pun nak tumpang ko
Laling: wlaupun kakak aku tue bersalin

BB: lol
Laling: tp skrg nie bile yer akak aku mengandung
Laling: dia diam
Laling: pandai2 jer
Laling: mulut

BB: lantak nye citu
BB: ni cite bez nak boh dlm blog akak nieh!
aduyaii!! xbley blah betOl!!! xpe3.. mggu ni aku makan bnyk2 tol stok diet huagh3... mggu dpn DIET balek okey??? tgk r... akan kuturun kan balek 10kg dgn jayanya... huaghhh! buley ka umie??? buley je... xbley pun ckp je buley.. amacm??? hebat x umie??





You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...