Kisah enset sliding

10:11 PM



chOp! mnx mahap pd yg berkenaan tpi kn, umie nak cite jugak2 kisah ni cOz mmg lucu ya amat! =P

pd user2 enset sliding nokia & sony tntu dpt je rsa perubahan kn?? Tok nokia kalu kita jwb dgn slide & kalo tgh2 conversation tu kita tutup sliding dia, for sure ok je kn??? kiranya coversation tu xkan r putus xgitu???

berbeza plak kisahnya dgn sony (T303). Umie taw coz umie mmg pakei T303.. mcm umie, pape gak kelemahan, umie akan cpt2 mengaku coz takut KANTOI!!

tpi kan, ade r owg tu, konon2 xmengaku woooo!! Tengah2 berckp, tiba2 terputus... dlm aty mesti sbb dia g katOp sliding!! Bila kolling balek, siap tnya

"eayh?? nape letak??" wah3!!! sembang!!!! tuduh kita plak letak??! halooo!! lu yg letak sbb katop sliding wokey??? pehal gua plak yg lu tuduh??? aduyaiii.... ayat xbley blah!! tntu merah tinge & mOka... wewittt!!! =P

p/s=> aduyaiii!! ampunnnn!!! ampun!!! =P ade umie kesah??! wakaka..

You Might Also Like

3 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..