chOp! mnx mahap pd yg berkenaan tpi kn, umie nak cite jugak2 kisah ni cOz mmg lucu ya amat! =P pd user2 enset sliding n o kia & s o...

Kisah enset sliding

3 Comments


chOp! mnx mahap pd yg berkenaan tpi kn, umie nak cite jugak2 kisah ni cOz mmg lucu ya amat! =P

pd user2 enset sliding nokia & sony tntu dpt je rsa perubahan kn?? Tok nokia kalu kita jwb dgn slide & kalo tgh2 conversation tu kita tutup sliding dia, for sure ok je kn??? kiranya coversation tu xkan r putus xgitu???

berbeza plak kisahnya dgn sony (T303). Umie taw coz umie mmg pakei T303.. mcm umie, pape gak kelemahan, umie akan cpt2 mengaku coz takut KANTOI!!

tpi kan, ade r owg tu, konon2 xmengaku woooo!! Tengah2 berckp, tiba2 terputus... dlm aty mesti sbb dia g katOp sliding!! Bila kolling balek, siap tnya

"eayh?? nape letak??" wah3!!! sembang!!!! tuduh kita plak letak??! halooo!! lu yg letak sbb katop sliding wokey??? pehal gua plak yg lu tuduh??? aduyaiii.... ayat xbley blah!! tntu merah tinge & mOka... wewittt!!! =P

p/s=> aduyaiii!! ampunnnn!!! ampun!!! =P ade umie kesah??! wakaka..


You may also like

3 comments:

bintangku said...

I pun tak kesah...

NuR Pu3 said...

i lagi lh xkEsah =P

Berkat Gemilang said...

Yang gambar tu dapat mana? "The adventure..." best la. nak copy boleh ke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...