Alkisah gigi si Balqis

5:08 PM

pelik kn gigi Balqis??? Overlapping tu!!! uhuuuu.. xtaw nak wat camner da... pelik pun ye..

actually, gg umie dlu2 pelik gak! gigi taring buley plak tumbuh terpacak kat belakang gigi kapak depn tu! aduyaii! ayah bawk g cabut... xbergigi taring la aku! tpi kalu suwoh gigit, jgn harap r dpt lepas!! wenggg!!!

tgk r, xtaw cmner nak wat da budak ni uhuu... mgkin nak bwk jugak g dental nnti... tpi dia ni penakot!! puas pujuk!

msa kecik2 dulu, gigi dia mmg santek! ramai puji... teratur bangat! tpi ntah tatw pe jdi..





ini org pun cbok jugak ok?? gigi bwh dia pun xbrapa santek!! aduyaii..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..