Laptop ku yg ngengeng

1:17 PM

Mlm tdi ckit punya awai umie msok titon... penat brbagai2 lh kn.. pas masak (msak pun cincai) siap2 makan, terus msuk tdo. Gaban2 siap komplen laie plak (umie? tido awai!) hepp!! lawan ckp umie, haaa... kang ada gak kene piat tinge kang!!

cite nya, laptop umie da xbley nak on!! uhuuu... BENGANG tahap dewa da nieh!! asik soh active kejadahnya windows key! eiii!!! ada gak nak kene hempok kelantai!! uhuu... seb bahek hok bru blum beli laie, kalu x mmg nahas r!

cmno nak wat? siap kolling molling nora & heroi jap tdik! xkira3!! heroi! hang balek kan mggu ni? ko da ada assignment nak kene uruskan okey?? muahaha... dipaksa tok betuikan laptop akak... wewit!! ;)

mencik!! mencik!!! mencik!!!!

so... kat opis r alamatnya baru buley nak wat gapo2 pong!! kat wopis pun, wat pape pun terhad ya amat... nama pun kije, bukan makan gaji buta okey? uhuuu.... bila nak repair nieh??

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. pasal laptop je angin 1 badan yer..
    huhu~~
    Biasa la tu, barg elektronik...
    laptop tu agknyer dah bleh masuk ICU kot...

    ReplyDelete
  2. ane xnye... muka buku xbley nak masok uhuu.. ane xhangin =P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..