Mlm yg mengarut & happening

10:25 PM

haaa.. ilang mood umie yg PANAZZ siang tdi akibat diserang bertalu2 kat shOutbOx.. ececeh.. maceh2 tok stoberi pari2 & hby.. ngeh3..

dari bab2 semasa, ke bab buah, ke hewan mengawan!! O_o
aduyai.. yg terkuntut2 pun ada gak (biasa r lau bukan umie sape laie? sueh3..)

alu cyg2 umie... AI LAP U OULS LAH!! tanpa kalian, malam ku sunyi ibarat malam tanpa bintang (hekkkk!! aku da merepek da ni.... sOheh terhidu kuntut lebiy!!) senak da palak nieh =P

lau ngan yus lgi best kan yus?? kuang3..



p/s=> tgk hby!!! ni salah hby... hney da xcukup tdO da nieh! uhuuu..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..