Kekasihku is Setan

12:14 AM


alsori... tv kaler ungu coz almost d rosak ok?? haaa... hok tv ni lah gaban2 umie jatuh kan dlu... few years back lah kan... masa tu kakak umur 3 ke 4 thn ntah uhuu..

slalu umie mmg jarang la nak layan cite2 cenggini. tpi ntah sbb boring bangat kot mlm ni (ditambah2 dgn asyk tdoq sakan siang tadi kuang3) so, malam jadi la batwoman okey? layan r cite ni... ok r... da mcm cite2 biasa je... tpi soka sangat tgk pelakon2 kiut miut ni... so zaasss... layan satu kali!! ahok!

dan ini plak theme lagu tuk cite gempak nieh!

Kupinjam Satu Bintang

Alyah
Kurindukan Dia
Kumahu Belaian Manja
Ku Ingin Selalu.....Disisinya

Riz
Hooo Huuoo
Inikah Bahgia
Inikah Kasih Asmara
Bernyanyi Lah Hatiku Dengan Cinta

Riz & Alyah
Ku Tak Ingin Lagi Berjauhan
Usah Kau Hampiri Perpisahan
Seharusnya
Kau Mengerti Kasih
Hanya Engkau Dihatiku
Andai Mampuku Menyentuh Awan
Akan Kupinjamkan Satu Bintang
Dan
Ku Pancar Seriang Gemilang
Itu Kasih Kewajahmu

Riz
Kuberjanji Sayang
Alyah
Ku Menunggu Dikau ng hei..hei
Riz
Membawa Cintamu Yang Terindah
Dengarlah Kata Hatihoo..huooo

Riz
Kurindukan Kasih Dia
Alyah
Kumahu Belaian Manja
Riz
Takkan Kulupa Cinta Pertama
Alyah
Cinta
Riz & Alyah
Ku Tak Ingin Lagi Berjauhan
Usah Kau Hampiri Perpisahan
Seharusnya Kau Mengerti Kasih
Hanya Engkau Dihatiku
Andai Mampuku Menyentuh Awan
Akan Kupinjamkan Satu Bintang
Dan
Ku Pancar Seriang Gemilang
Itu Kasih Kewajahmu..hoouooo

Riz
Kuberjanji Sayang
Alyah
Ku Menunggu Dikau ng

Riz & Alyah
Membawa Cintamu Yg Terindah
Alyah
Dengarlah Kata Hati
Riz
Dengarkanlah Kata Hati
Dengarkanlah Bicaraku

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..