Allergic

9:40 AM


Adoi la... pgi2 waktu dok nyedap gosok gg, pasan sumthng... gerk! gapo bbir umie mengelembong semcm jak... aduhh!!! allergic seyh!!! MENCIKKKK!!! rsa bbir umie skrg mcm terbaka je... gelembungan makin menjadi2 terutama tang bahagian atas bbir... haishhh!!! ingt2 balek, baru lah pasan yg smlm umie punyalah sedap balun meggi SEDAP goreng (kandungan siap letak udang kering plak lagi!!) uhuu... nyesal xsudah plak rsanya... tpi yelah, manakan kalu xterantuk baru nak tengadah xgitu? fuhhhhh.... ghase2nya da lame umie xkene cenggini.. seminggu plak tu baru nak baek... bsok kalu still xokey, nak mc r... owg dok tingok2 eiiii!! xsOka betul!!! lalingggggg.... uhuuuu....

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..