Thursday, December 17, 2009

Malaysia vs Vietnam pt1

Tahniah wat pasukan malaysia tuk team bola sepak.. ekcheli umie mmg XSOKA bola ok? tpi sbb sayang umie ni mmg KAKI bola, so, tgk jugak lah =P baru2 ni je pun umie ikuti.. tambah2 bila 'kemarau' Malaysia yg dah 20 thn menunggu tok piala emas.. ^_^ shuewit!!

umie yg da mmg soka dgr HOTFM lately ni pun, dengar2 la jugak yg penyampai-penyampai Hot FM menyaksikan perlawanan akhir bolasepak Malaysia vs Vietnam, Khamis 17 Disember, pukul 6 petang, bertempat di Restoran Hakim Seksyen 7, Shah Alam. Umie nak g? aduyaiii! mnx maaf lah ye? mmg umie RELA dok uma dgn anak2 =P dok uma laie bez!! xpyh bergado dgn budak2 tu coz nak g toilet la, nak itu la, ini la... hehe.. kat uma siap buley landing2 palak plak lgi..

pd yg hok single & cpl tu, sila2 kn lah.. hok yg dok jauh2 tu, toksah lar nak nek bas @ motor semata2 nak spend tyme dgn yg tercinta! dok jak kat bilik tu & saksikan bola sudeh ok?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...