Malaysia vs Vietnam pt1

2:50 PM

Tahniah wat pasukan malaysia tuk team bola sepak.. ekcheli umie mmg XSOKA bola ok? tpi sbb sayang umie ni mmg KAKI bola, so, tgk jugak lah =P baru2 ni je pun umie ikuti.. tambah2 bila 'kemarau' Malaysia yg dah 20 thn menunggu tok piala emas.. ^_^ shuewit!!

umie yg da mmg soka dgr HOTFM lately ni pun, dengar2 la jugak yg penyampai-penyampai Hot FM menyaksikan perlawanan akhir bolasepak Malaysia vs Vietnam, Khamis 17 Disember, pukul 6 petang, bertempat di Restoran Hakim Seksyen 7, Shah Alam. Umie nak g? aduyaiii! mnx maaf lah ye? mmg umie RELA dok uma dgn anak2 =P dok uma laie bez!! xpyh bergado dgn budak2 tu coz nak g toilet la, nak itu la, ini la... hehe.. kat uma siap buley landing2 palak plak lgi..

pd yg hok single & cpl tu, sila2 kn lah.. hok yg dok jauh2 tu, toksah lar nak nek bas @ motor semata2 nak spend tyme dgn yg tercinta! dok jak kat bilik tu & saksikan bola sudeh ok?

You Might Also Like

1 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..