Countdown to end 2009 pt 2

4:35 PM

wah! xsabO2 nak cecah 2010... byk mende baru nak wat nieh!! uhuuu... gaban2 umie nak g cekolah r.. rutin seharian mai balek la..

setakat ni, plan umie tok thn 2009 berjalan dgn lancarnya... selancar minyak SHELL, muahaha... da mcm gaya promote minyak le plak... atoyaii...

ingt thn dpn nak cat rumah lah.. hubby... tlun3... buley?? hak3... cat lagik! cat kat bilik belakang tu dulu pun dok ade lagi...

wah! manyak perancangan woo.. gaban2 plak, ari sabtu plan nak g anto taekwndo.. (btoi ka ejaan nieh?) jgn di watcha nya umie durang ni dh la... uhuuuu...


KEMAAFAN
LAYAK ke kita nak maafkan org yg dh wat kesalahn paling2 besar pd kita??
ntah... tatawtatawtatawtatawtatawtatawtatawtatawtatawtatawtataw

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..