Kritik

5:30 PM



mo cite ckit r psl ni coz pas kol yus jak tdi... cite psl sum1 yg btul2 ..... (xterkata da..)

sorang ni buley describe in details ex2gf dia @ kenalan2 gurl yg pernah dia dampingi.. aduyaii!

'yg E ni da la gelap, moka berlubang2.. jgn rsau la, xkan g kat dia.. dia xmatang langsung & suka menyusahkan org. pentingkan diri sndiri je' O_o
'yg sorang ni plak, kurus tinggi, kulit pun gelap jugak'
'yg satu lagi ni, mmg la cina putih, tpi putih umie lagi' HAPRAK!!!!
HIPOKRIT!!
'yg I ni plak, tnggi, kurus, pun xputih. nmpak dlm gamba mcm putih je kn?
tpi x.. tapi kulit muka dia licin mcm umie' apa punya org daaa!!!
'setakat ni lah, mmg xde lah yg putih.. yelah, kita pun gelap gak' elehh!!
ko perasan yg ko tu ensem r!! hello!! ko hingat, owg yg hok ensem2 msa dua puluh
an tu akan stay ensem bila da cecah 30 ka??? kebanyakannya x ok??! bukan umie
ckp, tpi mmg nmpk & boley rate yg mana masa moda2 dlu xensem @ lawo, bila da
30an, mkin vogue gtu!

Halo budak!! (kan da kene panggil budak!) jgn lah bermegah2 sangat dgn wajahmu kini.. yg penting hati tu!! KESETIAAN, KEJUJURAN, KEIKHLASAN & KASIH SAYANG.. INGAT LAIE?? ptt kene tambah 1 LGI!!! KEHORMATAN!! tu penting!!! ada phm??

ingt, harini kalu kita maen2kan maruah org, jatuhkan maruah org & lari xbrtanggungjwb, bsok lusa org plak maen2kn maruah kita... msa tu kita xkan ingt pe yg kita dah buat, tpi kita hanya ingt 'apa lah salah aku' TETTTTTTTTT!!! cuba INGAT balek pe yg da dibuat @ dilakukan? okey yuz?? ^_^

bgi umie lah kan, cukuplah SUAMI yg menerima baek buruk nya kita.. kalu dia nak yg bagus ja, MCM lah dia tu bagus sngt!!! kita ni manusia, bukan malaikat @ bidadari.. kesempurnaan tu xwujud, kita sama2 melengkapi diri masing2 agar ianya sempurna!


p/s=> tOk budak eka.. da la! SENGAL taw x?? JGN R MALUKAN KAUM HAWA!! da dia xnak, dah la!! bukan ke ramei hOk nak eka?? npe xpiliy jak salah sorang drpd mereka2 tu?? aduyaii!! yg cari psl ngn aku ni pehal??! kang aku swOh owg cari kO kang! alang yg hOk jauh tu pun aku buley taw pe dia wat, ini kan setakt ko yg secoet tuE! idop baru 19thn, jgn nak tnjuk lgak.. perangai dunia ni mcm2 lah... aku dgr sndiri owg tu siap ckp ko pehal cari pasal?? aku dgn ko dh xde pape kn? knp cari psl? ko cbok pehal aku kat dunia ka, kat neraka ka.. bukan hal ko... O_o malu la... malu bila owg yg ko dok keja2 kn sangat tu dok marah ko cenggitu... sory ek?... gua tarak campur!! ko kol bapak dia sekali pun, durang xpedulik.. durang akan siap ckp haish! xmalu btul anak dara ni dok kol... amcm?? sedap ka dgq?? ckit2 bgtaw bapak owg tu... kalu dia plak kol bapak ko bgtaw ko ggu dia coz ko tergila2kan dia, amacm??? bernanah x tinga?? jgn malukan maruah keluarga... aduyaii..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...