Countdown to end 2009 pt 3

8:52 AM

Daisypath Anniversary tickers

wah!! kejap je da nak sampei 2010 kn3?? To all, jom kita sama2 memanjat kesyukuran betapa kita masih bernafas & masih lgi dgn org2 yg tersayang & tercinta. Semoga yg berlalu itu menjadi kenangan terindah @ jadikan pengajaran bgi kita mengenali dunia ini lebih mendalam disamping mematangkan lagi diri kita Insya Allah..

aNdai jaRak xkuasa bRjaBat,
sEtiDaknY kata msEh dpt tErunGkp,
utk sEtiap tuTur yG kHiLaf,
utk sEtiap pEranGai yG bRbEkas,
utk sEgeNap kErak hati yG x kuNjunG luRuh,
ApbLa ada lGkah yG mbEkas laRa…
ApbLa ada kata yG mranGkai dusta,
& ada tingkah yG pRnah mEn0rEh luka…
Ku pinta maaf dengan sepenuh jiwa, seikhlas hati…
smOga thn 20o9 mendewasakan & mmatangkan,
mOga thn 2o10 bawa lebH kbRkataN n makNa..

Jaga niat didLm sEtiap prbuatan. Niat boLey bErbaH keRna suasana & naFsu yG menGgiLa. Jga niat, jaga amal, jaga fiKir & seRing2lah bersyukur..


camnO pun, umie balek awai arini.. muahaha... opis letgo anak2 kambing ni pkl 3!!! huish!! soping3.. soping hape? dOk uma tdOq lgi bahek =P

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..