Coti2 Melaka

8:29 AM

plan Xmas g serang melaka (alah! g uma nora je pun!) kunun nak g try mkn kat alai r.. kunun brtolak pas subuh... kuntut! pkl 8 lebiy baru kuar umah... hahaha..

sampai2 je, maleh r plak nak kuar g soping.. ^_^ ilek2, lepak2, titon2, repair laptop bagai.

sempat jugak r ningok aksi ini budak ngamOk sbb xdpt men ngn penyapu... ahok!! sian sungguh deraan ini =P


pkl 5lebiy baru r g Mydin. Tu pun xbnyk brg yg umie beli, owg punya lah ramei! naek rimas umie!! sempat gak lah g mam eskem! wah!! xabeh2 eskem!!

tingok aksi ini budak... hahaha


pas penat2 soping, g lah alai... aduyai! kuak owg baru nmpk tmpat duduk seyh!! kami sampei pkl 9, siap order semua... mula2 umie mcm excited r nak makn... bila jam dh menunjukkan pkl 10setengah, mood da ilang, mata da ngantOk & feel nak makn pn da kurang... alahaiii....



p/s=> pasan x lately umie namO bergambO? da gmOk seyh!! uhuu... xpe3.. diet balek ni!! hinf3!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..