Kebahagiaan yg menjelang

12:41 PM

Ceria ceriyi ja arini... ghase2 rerama telebang2... berkicau2 sang burung berpasang pasangan.... GERK??! gapo plak nieh?? giLo pe? hakhakhak..

nak mai opis dari uma mak pgi tadi, terdengar sora2 anak jiran sebelah yg dok melambai2 kat 'babah' durang g kije...

'babai babah... babai..' mai sorang laie anak nye plak..
'babai nenek
kebaya... babai..' si'babah' menyahut..
'babai... babai..' O_o aduyaii
anak2... sabo jelah... ahok! durang berumur 2&3 thn rsanya... hehehe..


anak2 umie plak pgi ni, slow je... almaklumlah, pgi senin kn? tiba2 je tingat sumthng & dok tersengeh2 cm kerang busOk... hak3... apadaaa...

tpi btul kan kata org... kalu da tertutup pintu yg dok ada, pintu yg lain actually ada terbuka.. jgn dok asyk jengok pintu yg sedia dh tutup tu... erm... yg pasti, kebahagiaan ada dimana2 kan hbby?? kita yg perlu melihat dgn lebiy jelas & teliti dgn pe yg da jadi pd kita ni... =)

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...