Kebahagiaan yg menjelang

12:41 PM

Ceria ceriyi ja arini... ghase2 rerama telebang2... berkicau2 sang burung berpasang pasangan.... GERK??! gapo plak nieh?? giLo pe? hakhakhak..

nak mai opis dari uma mak pgi tadi, terdengar sora2 anak jiran sebelah yg dok melambai2 kat 'babah' durang g kije...

'babai babah... babai..' mai sorang laie anak nye plak..
'babai nenek
kebaya... babai..' si'babah' menyahut..
'babai... babai..' O_o aduyaii
anak2... sabo jelah... ahok! durang berumur 2&3 thn rsanya... hehehe..


anak2 umie plak pgi ni, slow je... almaklumlah, pgi senin kn? tiba2 je tingat sumthng & dok tersengeh2 cm kerang busOk... hak3... apadaaa...

tpi btul kan kata org... kalu da tertutup pintu yg dok ada, pintu yg lain actually ada terbuka.. jgn dok asyk jengok pintu yg sedia dh tutup tu... erm... yg pasti, kebahagiaan ada dimana2 kan hbby?? kita yg perlu melihat dgn lebiy jelas & teliti dgn pe yg da jadi pd kita ni... =)

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..