Not feeling well???

10:34 AM

Arini mai opis, rsa 'charging' penoh je... muahaha.. y?? jgn tny r coz umie sndiri pun tataw! supervisor umie plak dari last week xsehat... haish! tdi datin msg tnya psl listing buku anak2 pun, pas umie kol dgr sora dia pun xsihat.... yadoih! nape semua2 xsehat nie??? take a good care lah cyg2...

mcm umie plak, ntah hape yg umie da makan sampai bergaru2 satu badan hehehe... lawok3.... ane xnye... sedap2 je garu.. next day tgk badan dh ada kesan melecet sana sini

ngah umie sedap2 nak g check bilik training, supervisor umie bwk satu mender.... (kaler ijo plak tuEh!!!) wah! umie siap pusing balek nak tinjau tingok amende... ngeh3... ghupe2nya brooch!! sangat santek!!! umie mmg ckup pantang dgn kaler ijo... pantang TGK!! ngeh3... ghupe2nya, brooch ni utk umie.... wahh!! i sangat sOka!! syg3... ni bukan pakwe anje yg bgi ok?? ni adiah dari supervisor kesayangan anje!! betul!! xtpu! y?? sbb anje baek aty... wahhhh!!! xbley blah!!! betui ka??? btOi je.. xbtOi pun ckp je btOi!! =P sangat hipOkrit ini olang! ade aku kisah? kuang3...


santek kan??kn???kn?? umie mmg ada bnyk brooch ni... msa dolu2, siap boley wat koleksi.. tpi now ntah kemana hala dh g... uhuU... msa kat old opis dlu, budak2 sales pun rajin gak belikan, siap beli kan dari india la, indonesia lah, bali lh, n ntah bebagai lgi.. g mana ntah brooch2 tu... aduyaiii!!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..