hEmo

12:34 PM

emo lgik???! xabeh2!! yes!!! dpt pun bite cenggitu dari moLot yg empunya diri.. cuma yelah! bila da betul2 kita fokus, tiba2 nak tarik diri.... wah!! payah beb!!! turjun lombong woo!! tpi xpe... kira orait r tu.... semua2 pun da settle.... wat yg 'busuk aty' tu... erm.... pe kata bwk2 ngucap? kang aku sumpah ko xpas exam & jdi cleaner kang!! agagag... ceh! molot tahap indah water betul!!

pape pun... ok r tu... xrasa mrah pun aty ni... rsa mcm..... AHHHH!!! ALAKAKALEKALENYE!!! weittt!!! bahse gaban sulung aku dolu2... =P shuweet!!!

TAHUN 2010.... azam baru, motivasi baru, wawasan baru, mende baru, org baru...... err.... ape yg org baru????? org lame gak r... hiks!! semua2 sama.... cuma thn ni mmg banyak betul rintangan, halangan & yg perlu dihadapi.... rsanya da cukup pak ajinomoto dlm darah aku ni da... low blood preasure je yg xnahek2... uhuuu...

tok tahun 2010... here comes my new me.... pd old memory.... (BOLEY3.... BOLEY BLAH!!!)

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..